Ronda Rousey Fortune-lehden vaikutusvaltaisimpien alle 40-vuotiaiden listalle

 

Arvostettu yhdysvaltalainen Fortune-lehti on tunnettu muun muassa erilaisista vaikutusvaltaisimpien ihmisten ja yritysten listoistaan. Toissapäivänä julkaistulla Top 40 under 40 -listalle on noussut Ronda Rousey. Suomeksi kyse on 40:stä vaikutusvaltaisimmasta alle 40-vuotiaasta. Sanatarkasti Fortune-lehti on perustellut Rouseyn valintaa näin: ”For achievements and influence inside and outside the ring”, eli saavutuksista ja vaikutusvallasta kehässä ja sen ulkopuolella. Perustelut jatkuvat Rouseyn voittamattomuudella lajissaan, viiden miljoonan taalan vuosituloillaan ja elokuvarooleillaan.

Yllä mainittuja tärkeimpinä lehti pitää Rouseyn kritiikkiä Floyd Mayweather, Jr:n kotiväkivallasta, Nick Diazin marihuanatuomiosta purnaamista sekä erityisesti alla olevaa lyhyttä motivoivaa puhetta naisten itsetunnosta ja kehokuvasta.

Videolla mainitusta lyhenteestä, DNB (Do-nothing bitch) tuli välittömästi oikean elämän meemi, sillä Rousey myi DNB-paitoja tuon videon julkistamisen jälkeen 50 000 kappaletta muutamassa päivässä. Tulot hän siirsi suoraan Didi Hirsch Mental Services -mielenterveysklinikalle. Rousey on aiemmin kirjoittanut teini-iän ongelmistaan kehonkuvansa ja päihteiden kanssa.

Muita suomalaisten mahdollisesti tuntemia listalla ovat Taylor Swift, Hugo Barra ja Jessica Alba.

Lähde

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *