Mediakortti

Yritykset, yhteisöt ja yksityiset henkilöt voivat ostaa mainostilaa Potku.netistä.

Potku.net on Suomen suurin ja aktiivisin kamppailulajimedia, jolla on yli 6000 rekisteröitynyttä käyttäjää, joista verraten iso osa selaa sivustoa päivittäin. Potkun kävijäliikenteestä huomattavan osan muodostaa myös käyttäjät, jotka eivät ole rekisteröityneitä.

Sivuiltamme ja keskustelualueelta löytyy ajan hermoilla olevaa tietoa lähes mistä tahansa kamppailulajista, tapahtumista, seuratoiminnasta, alan henkilöistä ja paljon muusta. Potkua selaamaan päätyvät myös ihmiset, jotka etsivät kamppailulajien lisäksi tietoa liikunnasta ja terveestä elämästä.

Kohderyhmä

Sivuiltamme tavoittaa suuren määrän ihmisiä, jotka ovat kiinnostuneita kamppailu-, itsepuolustus- ja taistelulajeista sekä tapahtumista, välineistä, kursseista ja muusta aiheeseen liittyvästä.

Mainostaminen ja sisältömarkkinointi

Mediaratkaisuissa pyrimme hyvään kohdennettavuuteen, eli suunnittelemme yhdessä mainostajan kanssa verkkomedioiden kohderyhmille relevanttia kaupallista sisältöä ja mainontaa.

Potku.net on erinomainen kanava myös alan yritysten ja seurojen esittelyyn. Etusivullamme voimme tarjota erinomaista ja harrastajille kohdennettua medianäkyvyyttä räätälöidysti. Kysy tarjousta.

Mediamyynti

myynti(at)potku.net

0400-836 170

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *