UFC-ottelija Mark Huntin julma lapsuus

markhunt

Mark ”The Super Samoan” Hunt (10-10-1) on ponnistanut huipulle erittäin ankarista olosuhteista. Kovasta iskunkestävyydestään tunnettu Hunt kiittää tästä ominaisuudestaan isäänsä, joka pahoinpiteli häntä usein. Hunt muistaa yhden kerran, kun hänen isänsä sitoi hänet autotallissa käsistä kattoon ja hakkasi häntä harjanvarrella. Kun Hunt pääsi karkuun, hänen veljensä ottivat hänet kiinni, sillä muuten he olisivat saaneet osansa.

Mormoniperheessä Aucklandissa, Uudessa-Seelannissa kasvanut samoalaistaustainen Hunt ei kokenut kuitenkaan yhtä karmeita julmuuksia kuin hänen isosiskonsa Victoria. Perheen isä raiskasi Victorian säännöllisesti alkaen tämän ollessa kuusivuotias ja jatkuen aina Victorian täysi-ikäisyyteen saakka. Victorian mukaan mormonikirkko tiesi perheen olosuhteista mutta käänsi niille päänsä. Kun joku Victorian koulussa sai tietää näistä karmeuksista, poliisi puuttui tilanteeseen. Tällöin perheen äiti lupautui ostamaan Victorialle polkupyörän, jos tämä peruisi puheensa. Isää vastaan ei kuitenkaan löydetty todisteita, joten hänet vapautettiin. Tämän jälkeen hän totesi tyttärelleen tappavansa tämän jos tämä vielä puhuisi. Raiskaukset jatkuivat.

Harva ihminen pystyy kasvamaan täysin normaaliksi tuollaisessa ympäristössä. Mark Hunt tuomittiin jo alaikäisenä ryöstöstä vankilaan. Se oli vain yksi hänen lukuisista rikoksistaan nuorena. Hän istui kiven sisällä myös pahoinpitelystä.

Kerran Hunt tappeli erään baarin edustalla tyrmäten kolme miestä. Tappelun nähnyt portieeri ja kamppailija, Sam Masters, vakuuttui nuoren mutta aggressiivisen ja isokokoisen (Hunt painaa nyt noin 135 kg) Huntin kyvyistä. Viikkoa myöhemmin kamppailulajeja aiemmin harrastamaton Hunt otteli Muay Thai -kehässä. Hän voitti ottelun tyrmäyksellä ja sai palkkiokseen kuusi olutta. Siitä alkoi hänen menestyksekäs uransa sekä K-1-kehissä että UFC:ssä.

https://www.youtube.com/watch?v=I3wDvvJONZA

 

Mark Huntin kirja ilmestyy huomenna (29.9.2015).

Lähde

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *