Matkat

Jurmala

Potku-matkat

Kamppailijoiden ja kamppailuhenkisten ihmisten tuominen yhteen on Potkun missio, ja Potku-tapaamisten lisäksi järjestämme yhteisiä matkoja. Matkat kestävät muutaman päivän, ja tarkoituksena on tutustua johonkin kaupunkiin nähtävyyksistä alkaen sekä viettää rentouttava pidennetty viikonloppu leppoisassa seurassa. Potku-matkat ovatkin hauskanpitoa parhaimmillaan.

Ensimmäinen Potku-matka

Ensimmäinen matka suuntautui Latvian pääkaupunkiin Riikaan 3.-6.11.2006, ja tarkoituksena oli myös käydä K1 Max -tapahtumassa, mutta jostakin syystä näin ei päässyt käymään, vaikka ajoimmekin taksilla tapahtuma-areenan oville…

Matkaan lähti seitsemän potkulaista. Muistoja syntyi kaksinkertaisen määrän edestä.

Kuvia voi katsoa mm. täältä.

Toinen Potku-matka

Riika valloitti ensimmäisen reissun matkaajat yhtä lailla kuin matkaajat valloittivat Riian. Niinpä toinenkin Potku-matka suunnattiin Latvian pääkaupunkiin 16.-19.8.2007. Tällä erää pääsimme Riian lisäksi käymään myös Jurmalan upeassa rantakaupungissa. Naurukiintö täyttyi taas loppuvuodeksi.

Kuvia ja tunnelmia voi ihmetellä täällä.

Kolmas Potku-matka

Potkulaiset kävivät valtaamassa Dublinin 29.8.-1.9.2008, eikä riemu loppunut edes paluumatkalla. Kahdentoista hengen voimin Dublin potkulaistettiin, ja tiedustelijamme, jotka asuvat Dublinissa, auttoivat meitä luovimaan tässä isossa ja historiallisessa kylässä.

Kävimme myös pittoreskissa rantakaupungissa nimeltä Howth.

Paljon näimme, paljon jäi vielä näkemättä. Matkasta voi lukea lisää täältä.

Neljäs Potku-matka

Potkulaiset tutustuivat historialliseen Ateenaan 10.-14.12. 2009 yli 10 hengen voimin – mukana oli ensimmäistä kertaa pieni lapsi vanhempineen. Potku-matkat voivat siis myös olla perhematkoja.

Matkan aikana tuttavuutta tehtiin kaikkien tunnetuimpien nähtävyyksien kanssa, ja tulipa siinä samassa tutustuttua paikalliseen ruoka- ja juomakulttuuriinkin.

Ikimuistoisesta matkasta voi lukea lisää täältä.

Viides Potku-matka

Kolme potkulaista päätti juhlistaa kevättä ja Liettuan 20. juhlapäivää Neuvostoliiton ikeestä vapautumista 11.-14.3.2011 Vilnassa ja Kaunaksessa. Matkan aikana ryhmä tutustui paikallisten lisäksi muihin suomalaisiin sekä ruotsalaisiin – olihan siellä muitakin, mutta kaikilta ei passia kyselty.

Kaunaksessa matkalaiset kutsuttiin underground-reiveihin ja Vilnassa aiemmin tuntemamme paikallisen opastuksella vierailtiin samantapaisissa tanssibileissä. Kerrottavaa riittää…

Lue lisää täältä.

Tule mukaan!

Kuka tahansa voi osallistua näille matkoille, potkulaisuus ei ole edellytys. Rento mieli ja huumorintaju ovat ainoat toivomukset. Tule sinäkin mukaan Potku-matkoille!

Seuraavaa matkaa suunnitellaan jo Puumajassa. Osallistu keskusteluun ja ole vaikuttamassa matkoihin!

Dublin

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *