Taustatietoa

Historiaa

Potku.net sai alkunsa loppuvuodesta 2004, kun Marko Ronkainen ja Mika Perkiömäki vaihtoivat mielipiteitä keskustelupalstoilla. Ronkainen ehdotti uuden kamppailuaiheisen sivuston perustamista, ja kaksikko jatkoi keskustelua, johon liittyivät myös Jari Vuorinen, Timo Savolainen, Paavo Sjöblom, Kari Järvinen, Kimmo Kari, Tapani Mylly, Anssi Ryhänen, Antti Grönlund sekä Elina Perkiömäki. Potku.net on siis kamppailijoiden perustama sivusto.

Potku.netin tavoitteena alun alkaen oli olla rakentava ja avoin sivusto, ja tämä filosofia on kantava voima edelleen. Perustajat kokivat myös tärkeäksi luoda omat keskustelualueet lajeille, jotka eivät Suomessa olleet kovin tunnettuja (mm. filippiiniläiset lajit sekä Capoeira). Päämääränä oli saada kaikkien lajien harrastajat saman pöydän ääreen vaihtamaan mielipiteitä ystävällisessä ilmapiirissä.

Ennen sivuston varsinaista perustamista muutamalle kamppailuaiheiselle keskustelufoorumille linkitettiin kysely, jonka vastausten perusteella sivuston rakentaminen alkoi.

Yhteistyö Tapio Pillin ylläpitämän Kamppailulajit.net-sivuston kanssa aloitettiin alkuvuodesta 2005. Kamppailulajit.net oli jo silloin tunnettu suomalaisia kamppailulajiyhteisöjä esittelevä sivusto.

Kamppailijoiden ja kamppailuhenkisten ihmisten saaminen yhteen on korostunut Potku-tapaamisissa. Näihin tapaamisiin ovat kaikki tervetulleita!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *