Tietoa

Potkussa on potkua!

Potku.net on kaikkien taistelu-, kamppailu- ja itsepuolustuslajeista kiinnostuneiden kohtaamispaikka. Sivustolla esitellään lajeja, seuroja ja henkilöitä, käsitellään liikuntaa ja ravitsemusta sekä kehitetään eri lajien välistä yhteistyötä. Tarkoituksena on sekä tuoda lajeja ja niiden harrastajia lähemmäs toisiaan että kehittää lajimaailmamme imagoa myös suuren yleisön silmissä.

Keskustelusivuillamme on mahdollisuus keskustella mitä erinäisimmistä aiheista — myös lajien ulkopuolelta. Keskustelusivuille voit rekisteröityä täällä (täysin ilmaista ja vaivatonta).

Potkulaiset myös matkustelevat yhdessä sekä tapaavat taistelun merkeissä.

Potkulaisilla on oma osuuskunta. Lue lisää ja liity mukaan!

Voit myös liittyä etupotkijaksi, jolloin saat erinäisiä etuja mm. alan liikkeistä sekä voit esittää kysymyksiä Potkun asiantuntijoille suljetulla alueella. Lue lisää täältä.

Paivyrit Potkulaisten suosittuja päiväkirjoja voit lukea Kynä ja Vihko -alueella.

Facebook Potku.netillä on oma Facebook-ryhmä, jossa voit käydä keskustelua kamppailu- ja muista aiheista. Voit liittyä siihen vapaasti. Seuraa Potku.netin Facebook-sivuja pysyäksesi ajan tasalla Potku.netin tapahtumista ja kuumimmista puheenaiheista.

Potku for English-speaking members If you would like to join Potku, a Finnish martial arts community, it is easy. Just read this and follow the instructions. If you have any problems, please send us e-mail and you will be helped shortly.

Tervetuloa mukaan!

Historian havinaa:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *