Osuuskunta

Onko sinulla kamppailu- tai liikunta-aiheista osaamista, jota haluaisit myydä ja saada siitä rahaa? Oman yrityksen perustaminen on lähes välttämätöntä voidaksesi hoitaa raha-asioita muiden yritysten tai yhteisöjen kanssa. On myös toinen vaihtoehto.

OSK Potku on potkulaisten oma osuuskunta, joka hoitaa laskutukset, eläkemaksut ja arvonlisäverot puolestasi. Se on myös niin iso, että jäsenenä sinua ei katsota yrittäjäksi vaan normaaliksi palkansaajaksi, jolloin et esimerkiksi menetä työttömyysturvaasi.

Osuuskunta on myös asiantuntijaverkosto, joka voi ohjata asiakkaan tämän tarpeisiin paremmin vastaavan jäsenen luo. Sillä on oma salainen alueensa Potkun yleisellä keskustelupalstalla. Osuuskunnan joukossa markkinointi on helpompaa. Jäsenyys ei kuitenkaan sido sinua tekemään itsellesi tarpeettomia asioita.

Jäsenyys itsessään on ilmaista. Maksat vain liittymisen yhteydessä osuusmaksun (100 euroa) ja pienen provision jokaisesta laskustasi. Osuuskunta maksaa loppurahan sinulle palkkana. Jäsenyydestäsi ei aiheudu kuluja silloin, kun sinulla ei ole toimintaa.

Osuuskuntaan voi liittyä ottamalla yhteyttä meihin rohkeasti (osuuskunta@potku.net).

Osuuskunnasta voi keskustella täällä.

Tervetuloa mukaan!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *