Ronda Rousey: ”Älä onanoi autossani.”

Tai oikeammin Rousey toivoi, ettei hänen autonsa eBaystä ostanut henkilö käyttäisi autoa jonkinlaisena seksuaalisten fantasioidensa kohteena.

Tästä vuoden 2005 Honda Accord XL:stä, jolla on ajettu yli 240 000 kilometriä ja jonka vaihteisto vaatii työtä, voittajahuutaja pulitti liki 19 000 euroa. Kyse siis selvästi on ”Rowdyn” fanista.

Autolla itsellään on suurta tunnearvoa Rouseylle. Vaikka hän nykyään tienaa noin kolme miljoonaa euroa vuodessa pelkistä sponsorituloista, elämä ei ole aina kohdellut Rouseytä silkkihanskoin. Yhteen aikaan ennen MMA-uraansa hän yhdessä Mochi-koiransa kanssa jopa asui tässä autossa, jota hän kutsuu lempinimellä The Fonda. Auto on täynnä Rouseyn muistoesineitä, muun muassa kisamitaleja, jotka hän on liimannut kiinni auton sisäosiin. Yllä olevassa kuvassa näkyy, kuinka Rousey kirjoittaa jäähyväiskirjeen autolleen, joka kuuluu näin: ”You were the best noble steed I could ask for. You never broke down, you hung in there when I couldn’t afford to change your oil. I could always depend on you. I love you, enjoy retirement.

Toivottavasti Honda sai arvoisensa omistajan!

Lähde

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *