War Machine tuomittiin elinkautiseen

Uutisoimme aiemmin War Machinen (Jonathan Paul Koppenhaver) oikeudenkäynnistä. Nyt hänet on tuomittu elinkautiseen, josta hän voi päästä ehdonalaiseen 36 vuoden päästä. Hänet tuomittiin muiden muassa kaappauksesta, raiskauksesta, pakottamisesta ja kuristuspahoinpitelystä. Häntä ei tuomittu murhan yrityksestä.

Entinen Bellator-ottelija War Machine puhui oikeudessa itsemurhasta ja masennuksesta. Hän kertoi löytäneensä vankilassa yhteyden jumalaan. Asianomistaja Christine Mackinday sanoi pelkäävänsä War Machinen tappavan hänet vapauduttuaan.

Lähde

 

8 vastausta "War Machine tuomittiin elinkautiseen"

 1. Avatar

  Kirjoitettu: Marko Hyytiäinen Lähetetty: 6.6.2017

  Ihan oikein tolle, toivottavasti myös kaatuu rappusissa useasti ja saa kämpikseksi jonkun joka pitää tota tyttönään koko reissun ajan

  • Avatar

   Kirjoitettu: Antti Sariola Lähetetty: 6.6.2017

   90-kiloiselle 14-5 rekordin UFC-veteraanille löytyy varmaan helposti kämppis, joka alistaa sitä sellissä…

  • Avatar

   Kirjoitettu: Marko Hyytiäinen Lähetetty: 6.6.2017

   Eiköhän sieltä löydy joku 150 kiloinen pelkkää lihasta oleva katutappelija joka tykkää tosta pojasta niin paljon että ottaa tytökseen, ei paljon ufc taustat auta vankilassa… Jossain kohtaan on liikaa miehiä kimpussa jotka vetää pataan ja antaa veitseä kylkeen… Vankilassa on tapana hoitaa asiat järjestykseen

  • Avatar

   Kirjoitettu: Kymis Kymäläinen Lähetetty: 6.6.2017

   Vankilaromantiikka elää ja voi hyvin. Ainakin elokuvissa ?

  • Avatar

   Kirjoitettu: Antti Sariola Lähetetty: 7.6.2017

   Marko Hyytiäinen kuviteletko oikeasti että kellään treenaamattomalla ihmisellä olisi MITÄÄN jakoja tuon tason ottelijaa vastaan? Se on ihan sama vaikka painaisi 250 kiloa, jos ei pysty osumaan toiseen. Porukalla on tietenkin eri asia, mutta ei kai se liity sellikaverin tyttönä pitämiseen millään tavoin.

 2. Avatar

  Kirjoitettu: KKo Lähetetty: 14.6.2017

  Sehän pääsi sitte ihan koulutusta vastaavaan hommaankin kun on niin kova luu häkkitappelussa ?

Vastaa

%d bloggaajaa tykkää tästä: