Siirry sisältöön

War Machine tuomittiin elinkautiseen

Uutisoimme aiemmin War Machinen (Jonathan Paul Koppenhaver) oikeudenkäynnistä. Nyt hänet on tuomittu elinkautiseen, josta hän voi päästä ehdonalaiseen 36 vuoden päästä. Hänet tuomittiin muiden muassa kaappauksesta, raiskauksesta, pakottamisesta ja kuristuspahoinpitelystä. Häntä ei tuomittu murhan yrityksestä.

Entinen Bellator-ottelija War Machine puhui oikeudessa itsemurhasta ja masennuksesta. Hän kertoi löytäneensä vankilassa yhteyden jumalaan. Asianomistaja Christine Mackinday sanoi pelkäävänsä War Machinen tappavan hänet vapauduttuaan.

Lähde

 

Samanlaista luettavaa:

8 thoughts on “War Machine tuomittiin elinkautiseen

 1. Marko Hyytiäinen

  Ihan oikein tolle, toivottavasti myös kaatuu rappusissa useasti ja saa kämpikseksi jonkun joka pitää tota tyttönään koko reissun ajan

  Vastaa
  1. Marko Hyytiäinen

   Eiköhän sieltä löydy joku 150 kiloinen pelkkää lihasta oleva katutappelija joka tykkää tosta pojasta niin paljon että ottaa tytökseen, ei paljon ufc taustat auta vankilassa... Jossain kohtaan on liikaa miehiä kimpussa jotka vetää pataan ja antaa veitseä kylkeen... Vankilassa on tapana hoitaa asiat järjestykseen

   Vastaa
  2. Antti Sariola

   Marko Hyytiäinen kuviteletko oikeasti että kellään treenaamattomalla ihmisellä olisi MITÄÄN jakoja tuon tason ottelijaa vastaan? Se on ihan sama vaikka painaisi 250 kiloa, jos ei pysty osumaan toiseen. Porukalla on tietenkin eri asia, mutta ei kai se liity sellikaverin tyttönä pitämiseen millään tavoin.

   Vastaa
 2. KKo

  Sehän pääsi sitte ihan koulutusta vastaavaan hommaankin kun on niin kova luu häkkitappelussa ?

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *