UFC 190

Lauantaina 1.8. käydään UFC 190 Rio De Janeirossa. Pääotteluna kortilla nähdään naisten 135 lb -sarjan (61,2 kg) mestaruusottelu Ronda Rousey (11-0) vastaan Bethe Correia (9-0). Rousey lähtee otteluun jälleen kerran suurena ennakkosuosikkina. On mielenkiintoista nähdä haluaako Ronda jäädä testaamaan pystyottelutaitojaan vai pyrkiikö hän heti sitomaan ja viemään ottelun mattoon ja hakemaan siellä lopetusta. Pari kuukautta sitten Ronda kertoi aikovansa tarkoituksella pitkittää ottelua ja samalla Bethe Correian kärsimystä.

Otteluillassa toisensa kymmenen vuoden jälkeen uudelleen kohtaavat Mauricio Rua (22-10) ja Antonio Rogerio Nogueira (21-6). Legendaarisen kohtaamisen Pridessa vuonna 2005 voitti Shogun Rua kaikin tuomariäänin. Tämä ottelu oli täynnä toimintaa. Katsotaan onko pitkän uran tehneiden miesten otteleminen yhtä uskaliasta tälläkin kertaa.

Nogueiran veljeksistä raskaassa sarjassa otteleva Minotauro ”Big Nog” Nogueira (34-9-1) kohtaa 213 cm pitkän Stefan Struven (29-7). Molemmilla miehillä on kaksi tappiota alla. Sydänongelmista kärsinyt Struve ei ole etenkään viimeisimmissä otteluissaan onnistunut hyödyntämään pituuttaan toivotulla tavalla. Tähän otteluun valmistautuakseen hän vaihtoi leiriään Blackziliansien pariin. Ehkä nyt Struven etukäden suora on hiottu kuntoon ja oma etäisyys ottelussa löytyy.

Pääottelut:

Ronda Rousey vs. Bethe Correia
Mauricio Rua vs. Antonio Rogerio Nogueira
Glaico Franca vs. Fernando Bruno
Dileno Lopes vs. Reginaldo Vieira
Stefan Struve vs. Antonio Rodrigo Nogueira
Antonio Silva vs. Soa Palelei
Claudia Gadelha vs. Jessica Aguilar

Esiottelut:

Demian Maia vs. Neil Magny
Rafael Cavalcante vs. Partrick Cummins
Warlley Alves vs. Nordine Taleb
Iuri Alcantara vs. Leandro Issa
Vitor Miranda vs. Clint Hester
Hugo Viana vs. Guido Cannetti

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *