Suomalaiset vapaaottelijat kohti UFC-kehiä

Jokainen taistelu-urheilusta kiinnostunut fani ei ole viime viikkojen aikana välttyä UFC-uutisoinnilta. Lyhyessä ajassa on ehtinyt tapahtua paljon, Makwan Amirkhanin kaksi salamavoittoa vastustajista, Teemu Packalenin ensiesiintyminen UFC-kehässä ja Toni Taurun upea mestaruustaisto One FC:n hallitsevaa mestaria vastaan.

Tähän kun vielä lisätään amatöörien vapaaottelukisojen menestys Las Vegasissa, voidaan todeta että tämä näkyvä tulivuoren huippu lupaa todella hyvää! Minna Grusanderin Las Vegasista tuoma kultamitali, Tuukka Repon hopea ja Juho Laitisen pronssi antaa mainiot näkymät tulevaisuudelle.

Näiden taistelijoiden lisäksi Suomessa on olemassa mainio nippu vapaaottelijoita, jotka taistelevat mm. CAGE-taistelutapahtumissa, joita on nyt tähän mennessä jo järjestetty 30 kappaletta.

Aikanaan Tony Halmeen ensiesiintyminen UFC-kehissä pisti alulle vapaaottelukuumeen, joka on sittemmin ”pahentunut” Anton Kuivasen ja Tom Niinimäen otteiden avulla. Vuoden 2015 puolella eniten kuhinaa näissä piireissä on varmasti herättänyt Makwan Amirkhanin kaksi nopeaa voittoa omissa otteluissa, samoin kuin Packalenin ja Taurun ottelut omissa sarjoissaan.

Suomalaisilla on vielä paljon matkaa maailman huipulle, mutta taistot ovat osoittaneet sen, että ei se maailman kärki välttämättä niin kovin kaukana ole. UFC Fight Night ja UFC –tapahtumia voi hyvin seurata netin välityksellä ja myös vedonlyöntiyhtiöt tarjoavat suomalaisille faneille varsin mukavasti pelattavaa tärkeimmistä otteluista ja muistakin matseista ainakin perus voittokertoimet. Unibet näyttää suorana lähetyksenä kaikki UFC:n  kamppailut ja toimii sarjan virallisena sponssorina. Unibet peliyhtiöstä lisää täältä.

Toivotaan että nyt käynnissä oleva UFC-huuma jatkuu ja unelma oman UFC-tapahtuman saamisesta Suomeen voisi toteutua. Nyt se on lähempänä kuin koskaan aikaisemmin, nyt tämä taisto pitää vaan viedä mattoon ja loppuun saakka!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *