UFC 188

Meksikossa lyödään rasnkaansarjan mestaruusottelusta, mukana myös muita potentiaalisesti viihdyttäviä otteluita. 13.6.2015, Mexico City

Koko kortti:

Cain Velasquez vs Fabrício Werdum
Gilbert Melendez vs Eddie Alvarez
Kelvin Gastelum vs Nate Marquardt
Yair Rodríguez vs Charles Rosa
Tecia Torres vs Angela Hill

Chico Camus vs Henry Cejudo
Efrain Escudero vs Drew Dober
Alejandro Pérez vs Patrick Williams
Francisco Trevino vs Johnny Case

Augusto Montaño vs Cathal Pendred
Gabriel Benítez vs Clay Collard

 

Mestaruusottelu on tietysti tämän eventin valttikortti. Meksikossa kun ollaan, yritetään Cain Velasquezia kovasti markkinoida paikallisille. Cainin vanhemmat ovat Meksikosta, mutta Cain itse on asunut elämänsä Yhdysvalloissa, eikä puhu täydellistä Espanjaa. Werdum puolestaan puhuu mainiota Espanjaa. Cain on todellinen peto häkissä mutta on ollut loukkaantumisten takia useammin sivussa – Werdum taasen on tehnyt loistavan comebackin vapaaottelun maailmaan viimevuosina. Miehen pysty on parantunut, liikkuvuus sulavampaa ja mattotyöskentely onkin aina ollut eliittitasoista.

Co-main eventtinä löytyy Melendez vs Alvarez. Syön näkymättömän hattuni jos tämä ei tule olemaan Fight of the Night – kaksi erittäin viihdyttävää ottelijaa tässä paketissa, toivottavasti lopputulos tulee olemaan mieluinen jokaiselle… Muitakin hyviä nimiä kortista löytyy, mm. entinen isompi nimi Nate Marquardt, jännittävä tulokas Charles Rosa sekä mm. Olympiakultamitalisti Henry Cejudo (paini, 2008). Jälkimmäinen on erittäin lupaavanoloinen ottelija, mutta on jatkuvasti löytänyt ongelmia painoonsa pääsyssä – toivottavasti nämä ongelmat ovat nyt kokonaan takanapäin.

Marquardt oli ennen isompi nimi jolla oli voitot mm. Demian Maiasta, Martin Kampmannista, Tyrone Woodleystä sekä Rousimar Palharesista. Nyttemmin Marquardt onkin voittanut viimeisestä viidestä matsistaan vain yhden… Vastustaja Kelvin Gastelum on nuori lupaus, 23-vuotias TUF voittaja.

Ohessa pari eventtiin liittyvää clippiä

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *