UFC 189

UFC 189 on normaalia suurempi eventti. Tiedossa oli kaksi mestaruusottelua(!), kovia otteluita muutenkin ja mainostukseen laitettiin (kuuleman mukaan) yli miljoonan verran rahaa, joten panokset olivat kovat.

Mutta mutta.. Irvokkaasti iski todellisuus kasvoille ja eventin suurin ja mainostetuin ottelu peruuntui Jose Aldon kohdalta. Mestari Aldon piti kohdata supersuosittu Conor McGregor. Aldo loukkaantui kuitenkin kyljestään ja joutui jäämään ulos ottelusta. Tilalle tuli kova ottelija Chad Mendes mikä ei huono valinta ole, mutta Aldon menetys on kova isku eventille.

Toinen mestaruusottelu on Robbie Lawler vs Rory McDonald. Kova ottelu tämäkin, joskin revanssi. Aikaisemman ottelun voitti Lawler pisteillä vuonna 2013.

 

Tässä koko kortti:

 

Chad Mendes vs Conor McGregor

Robbie Lawler vs Rory McDonald

Dennis Bermudez vs Jeremy Stephens

Gunnar Nelson vs Brandon Thatch

Brad Pickett vs Thomas Almeida

 

Matt Brown vs Tim Means

Mike Swick vs Alex Garcia

Cathal Pendred vs John Howard

Cody Garbrandt vs Henry Briones

Neil Seery vs Louis Smolka

Yosdenis Cedeno vs Cody Pfister

 

Erittäin aadukas eventti siis kyseessä, ainakin paperilla! Viihdyttäviä otteluita pitäisi riittää, mutta vapaaottelu on ennalta-arvaamaton laji joten liikaa on vaikea lähtä veikkailemaan. Kuitenkin Thomas Almeida vs Brad Pickett, Dennis Bermudez vs Jeremy Stephens ja Matt Brown vs Tim Means ovat hyvinkin potentiaalisia matseja joista voi tulla hyvät turpakäräjät. Mestaruusotteluista nyt puhumattakaan! Seeryn matsit ovat myös olleet hyviä ja Mike Swick vs Alex Garcia on myös hyvänkuuloinen ottelu.

McGregor vs Mendes ottelun voittaja ottelee myöhemmin Aldoa vastaan. Jos Mendes nappaa voiton, olisi tuleva ottelu Aldoa vastaan miehen kolmas. Kahdesta ensimmäisestä tuli häviö – ensimmäinen ottelu päättyi ensimmäisen erän tyrmäykseen. Toinen pistetappioon erittäin kovassa ja viihdyttävässä ottelussa jossa Mendes vei Aldon uransa kovimpaan taistoon

Tässä CountDown videot

https://www.youtube.com/watch?v=LAhpQzWz07U

https://www.youtube.com/watch?v=lb1NEmH4JU0

 

Katsojan pitäisi saada nähdä laadukas UFC eventti, hyvillä otteluilla. Tätä ei kannata missata

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *