Kuukauden kamppailulajiyhteisö: REvolution Fight

REvo

REvolution fight on Salossa toimiva kaksi vuotta vanha kamppailulajiseura. Nimi on sanaleikki, joka muodostui kolmen kokeneen Krav Maga -ohjaajan perustaessa uutta seuraa, joka toisi seudulle hieman modernimman ja varmasti laadukkaan tarjonnan itsepuolustuskoulutusta ja kamppailulajiharjoittelua. Seuran ovat perustaneet Jani Tuomela, Jani Pekkinen, ja Joni Heinonen. Kaikki kolme ovat tänä päivänä expert-tason Krav Maga -ohjaajia.

Seura on nopeasti vakiinnuttanut paikkansa Salon seudulla, ja harrastajamäärä ylittää tänä päivänä jo 100 hengen rajapyykin. Varsinkin vuosi sitten aloitettu junioritoiminta (Krav kids) on saanut todella innokkaan vastaanoton ja paljolti kiitosta lasten vanhemmilta. Harjoituksia järjestetään 5-16-vuotiaille kolmessa eri ryhmässä.

Vaikka juuret nojaavat vahvasti Israelilaiseen Krav Maga -lajiin (KMG Krav Maga Global), myös alusta saakka mukana olleet MMA ja BJJ/SW ovat tärkeä osa lajitarjontaa. Varsinkin BJJ-harjoittelijakunta on tätä nykyä todella vahva ja tiivis perhe. Seuran harrastajat ovat kilpailleet Suomessa monella tasolla, ja esim. SM-mitaleja on saavutettu, kirkkaimpana kulta viime syksyltä. BJJ:n saralla seura edustaa täysin suomalaista Polar Jiu Jitsu Teamia. Vapaaottelun saralla ensimmäiset ottelijat ovat jo tulikokeensa käyneet, ja mikä parasta, voitokkaasti. Tulevaisuudessa silläkin saralla REvolution fight tulee varmasti olemaan tunnettu nimi.

Ohjaajat hakevat omiin tietoihinsa päivitystä säännöllisesti kotimaisissa tapahtumissa ja myös ulkomaan matkoillaan. Ohjaajat ovat käyneet intensiivisiä koulutuksia mm. Israelissa ja Brasiliassa. Myös seuran harrastajia on ollut matkoilla mukana. Yhteistyötä tehdään Suomessa ja ulkomaillakin yli seura- tai lajirajojen.

Tulevaisuudessa REvolution fight haluaa olla valtakunnallisesti tunnettu ja tunnustettu seura kaikkien edustamiensa lajien osalta. Seura haluaa tarjota laadukasta ja kaikille sopivaa valmennusta ikään tai sukupuoleen katsomatta. Harjoittelu seurassa on kohtuullisen hintaista, asiantuntevasti ohjattua, ja ilmapiiri on avoin, lämmin ja kannustava.

https://www.facebook.com/revolutionfightsalo/

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.