UFC-legenda Ken Shamrock kohtaa katulegenda Kimbo Slicen

Nyt se sitten vihdoin koittaa: Ken Shamrock ja Kimbo Slice kohtaavat. Tämän ottelun piti toteutua jo vuonna 2008, mutta Shamrock loukkaantui vain tunteja ennen ottelua.

Shamrock myöntää suoraan, että kyseessä on kaksi parhaat päivänsä nähnyttä ottelijaa. Hän lisää että nykyään hän valikoi itse ottelunsa niiden viihdearvon perusteella. Jos häntä itseään kiinnostaa ja hänen fanejaan kiinnostaa, sitten hän suostuu ottelemaan. Shamrockilla on tähän tietysti varaa.

Kovan lapsuuden elänyt 50-vuotias Shamrock paini ja pelasi amerikkalaista jalkapalloa teininä. Vapaaottelu-uransa hän aloitti vuonna 1992 Japanissa, ja hän oli ensimmäisen UFC:n ottelijoita seuraavana vuonna. Hän hävisi Royce Gracielle kuristuksella. Loppu onkin historiaa. ”Maailman vaarallisin mies” oli pelätty vastustaja huippuvuosinaan.

Kimbo Slice eli oikealta nimeltään Kevin Ferguson tuli tunnetuksi katutappeluistaan, joita videoitiin ja levitettiin laajalti. Hän keräsi nopeasti vankan fanikunnan. Vuonna 2010 Slice otteli ensimmäisen ja viimeisen UFC-ottelunsa häviten Matt Mitrionelle UFC 113 -illassa. Tammikuussa 2015 Slice allekirjoitti sopimuksen Bellator-organisaation kanssa, mitä kautta tämä tuleva ottelu mahdollistui. UFC:n ja Bellatorin välissä Slice ehti otella seitsemän (7) ammattilaisnyrkkeilyottelua, joista hän voitti kaikki.

Näillä raskaan sarjan miehillä on 10 vuotta ikäeroa, mutta molemmat ovat kovapäisiä. Saapa nähdä millainen ottelu on edessä kesäkuun 19. päivä eli ensi viikolla St. Louisissa, Missourissa, Yhdysvalloissa. Illan nimi on Bellator 138.

Ken Shamrockin parhaita paloja:

Kimbo Slicen parhaita paloja:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *