Siirry sisältöön

Makwan Amirkhani ottelee lauantaina Lontoossa

Suomalainen 28-vuotias Makwan Amirkhani (13-2) saa lauantaina Lontoossa vastaansa Englannin 23-vuotiaan David Allenin (11-1) UFC Fight Night 107 -tapahtumassa.

Amirkhanin tästä ottelusta voi odottaa isoja, sillä jos hän voittaa ottelun, hän alkaa lähennellä painosarjansa kärkeä UFC:ssä. Höyhensarjan kärjessä ja sen tuntumassa on sellaisia nimiä kuin José Aldo, Frankie Edgar ja Anthony Pettis. Amirkhan on silti voittanut kaikki kolme UFC-otteluaan, joten ero kärkimiehiin kaventuu, jos hän lauantaina voittaa. Hän on myös kaikista otteluistaan voittanut yhdeksän lopetuksella.

Painitaustainen Amirkhani saa vastaansa ottelijan, jota pidetään monipuolisena. Allenilla on muun muassa kolme voittoa potkunyrkkeilyotteluista.

Kumpi ottelun voittaakin, hän päässee lähitulevaisuudessa haastamaan höyhensarjan rankattuja ottelijoita ja sitä kautta lähemmäs sarjan kärkeä.

Samanlaista luettavaa:

2 thoughts on “Makwan Amirkhani ottelee lauantaina Lontoossa

  1. Olavi Lahikainen

    Lähennellä kärkeä? Kaikki makun vastustajat on saanu monoa. Eli suomeks se on otellu sellasia ukkoja vastaan jotka on ollu kokeilussa et onks niistä kokeilemaan siipiään ufc korteilla.

    Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *