Karanteenikimarat

Etätreenit kevät 2020 — 10 haastetta

Kahden viikon ajan eli 23.3.—3.4. julkaisen ohjaajasivuillani Instagramissa ja Facebookissa päivän haasteen maanantaista perjantaihin. Koska ohjaajasivuni ovat julkiset, sinulla ei tarvitse olla tiliä kummassakaan palvelussa vaan näet päivän haasteet millä tahansa selaimella. Haasteita on siis yhteensä kymmenen kustakin neljästä lajista: HIIT, kahvakuula, pilates ja Yin-jooga. Voit osallistua kaikkiin 40 haasteeseen.

Haasteet voivat olla video-, kuva- tai tekstimuodossa. Voit päivittäin seurata ohjaajasivujani tai kurssin WhatsApp-ryhmää uusien haasteiden osalta. WhatsApp-ryhmässä on linkki, josta voit rastittaa tekemäsi treenit. Opistot vaativat läsnäolomerkinnät, joten ole hyvä ja täytä viikon osallistumisesi viimeistään saman viikon sunnuntaina klo 18.00 mennessä. Jos et vielä kuulu kurssisi WhatsApp-ryhmään tai jos haluat kommunikoida muuta kautta, ole hyvä ja ota minuun yhteyttä.

Voit haastaa itsesi joka päivä, treenata kaikki haasteet peräkkäin yhtenä päivänä tai sekoitella niitä mielesi mukaan. Kirjoita haasteen kommentteihin, paljonko sait tehtyä, miltä tuntui ja niin edelleen. Hauskuus on kaiken A ja O. 🙂

HIIT

  1. Lataa puhelimeesi intervalliajastin Play-kaupasta tai App Storesta.
  2. Valmistaudu treenaamaan myös ulkona.
  3. Viikon viimeinen treeni on keskivartaloa.

Kahvakuula

  1. Lataa puhelimeesi intervalliajastin Play-kaupasta tai App Storesta.
  2. Viikon viimeinen treeni on keskivartaloa. Siinä voit käyttää myös muuta vastusta kuin kuulaa tai voit käyttää vastuksena vain omaa kehoasi.

Pilates

  1. Viikon ensimmäisessä treenissä aloitetaan pystyssä, muissa matossa. Voit aina toistaa pystyharjoitteet, jos treenaat eri päivinä.
  2. Jokaista harjoitetta toistetaan 8-12 kertaa. Jos kyseessä on harjoite, jossa esimerkiksi liikutat kumpaakin jalkaa, toistoja tehdään 8-12 kertaa kummallekin puolelle eli yhteensä 16-24 toistoa. Sama pätee kiertoihin ja kyljellään tehtäville harjoitteille.
  3. Muista erilaiset muunnokset ja helpotukset harjoitteille.

Yin-jooga

  1. Lataa puhelimeesi intervalliajastin Play-kaupasta tai App Storesta.
  2. Ohjeistetut ajat asanoissa ovat viitteellisiä. Lyhennä tai pidennä niitä tuntemustesi mukaan. 🙂

Hyviä treenejä ja pidetään yhteyttä! ?

WhatsApp chat

mika@potku.net