Robert Helenius lähtee sittenkin sparraamaan Vladimir Klitshkon kanssa

RobertHelenius

Robert Heleniuksen oli tarkoitus sparrata raskaansarjan hallitsevan maailmanmestarin Vladimir Klitshkon kanssa jo lokakuun alussa, mutta Klitshkon loukkaantuminen esti suunnitelmat. Klitshkon pohjevamma ei kuitenkaan vaatinut pitkää toipumisaikaa ja uusi päivä MM-ottelulle Tyson Furya vastaan sovittiin nopeasti. Tämän myötä Helenius on saanut uuden leirikutsun Klitshkon taustajoukoilta ja suuntaa Itävaltaan Gentin harjoituskeskukseen 4. marraskuuta.

– Kyseessä on sama paikka kuin alun perinkin, mutta edellisestä suunnitelmasta poiketen olemme siellä kahden viikon sijaan vain viikon. Syynä on oman EM-leiriohjelmamme aikataulu, kertoi Robertin isä Karl Helenius Ilta-Sanomille.

Harjoitusleiri valmistaa Heleniusta 19. joulukuuta käytävään Euroopan mestaruusotteluun Erkan Teperia vastaan. Pari viikkoa sitten Helenius sparrasi  WBA-liiton entisen mestarin Aleksandr Povetkinin kanssa. Kalle Helenius kertoo näiden sparrien antaneen lisää luottamusta ja odottaa Euroopan mestaruusottelun jälkeen olevan vuorossa MM-ottelu Klitshkoa vastaan.

– Henkilökohtaisesti uskon, että Robert on Klitshkoa edellä niin teknisesti kuin taidollisesti. Nyt haetaan vain henkistä yliotetta.

Keskustelua >>

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.