Liikuntakurssit

Liikuntatieteiden maisteri, NSCA-CPT®-valmentaja, pilatesohjaaja, yinjoogaohjaaja ja IKSA:n kahvakuulaohjaajakoulutuksen suorittanut Mika Perkiömäki ohjaa liikuntakursseja Pirkanmaalla. Suosittuja kursseja ovat muiden muassa HIIT, kahvakuula, pilates ja yinjooga. Alta voit lukea lisää tämänhetkisistä kursseista. Tervetuloa mukaan treenailemaan! 🙂


Kesäkurssit 2021

Vapusta toukuun loppuun ja pidempäänkin järjestetään kysyttyjä kesäkursseja Bootcampista (käytännössä HIIT:iä ulkona), kahvakuulailusta ja yinjoogasta.

Ilmoittautuminen tapahtuu opistojen ilmoittautumislomakkeiden kautta. Saat vahvistuksen ilmoittautumisestasi, minkä jälkeen sinulle lähetetään liittymislinkki kurssin WhatsApp-ryhmään, jossa sovitaan yksityiskohdista ja jutellaan muutenkin mukavia. Jos et käytä WhatsAppia, voimme kommunikoida kahden kesken tahtosi mukaan joko tekstiviesteillä, sähköposteilla tai Facebook Messengerin kautta. Näet kurssit ja muut tapahtumat myös Liikuntavääpelin sivuilta Facebookissa ja Instagramissa.

Tervetuloa tehokkaaseen kesätreeniin! 🙂


Bootcamp Kiovanpuistossa Tampereella

HIIT eli High Intensity Interval Training on erittäin tehokasta treeniä lähinnä oman kehon massaa hyväksi käyttäen. Treenimuodon yhtenä luojana pidetään moninkertaista olympiakultamitalisti Hannes Kolehmaista. Lyhyet sarjat kehittävät räjähtävyyttä, nopeutta ja ketteryyttä sekä ovat hauskaa treeniä. Treeneissä hypitään, juostaan, punnerretaan ja tehdään vaikka mitä. Jos tarvitset vaihtoehdon mille tahansa liikkeelle, sellaisen myös saat.

Aikataulu 4.5.-25.5.
Ryhmä I: ti 17.00-18.00
Ryhmä II: ti 18.00-19.00

Paikka
Kiovanpuisto Kalevassa, Tampereella

Ilmoittautuminen ja lisätietoja
Ryhmä I
Ryhmä II


HIIT, kahvakuulailu ja yinjooga Kangasalla

Aikataulu 12.5.-23.6.
HIIT: ke 17.30-18.15
Kahvakuulailu: ke 18.30-19.15
Yinjooga: ke 19.30-21.00

Paikka
Huutijärven koulu Kangasalla

Ilmoittautuminen ja lisätietoja
HIIT
Kahvakuulailu
Yinjooga


Bootcamp ja puistokahvakuulailu Pirkkalassa

Kahvakuulailu on tehokas ja monipuolinen tapa vahvistaa kehoa. Kesäkurssilla treenataan mm. heilautuksia, rinnallevetoja, tempauksia ja työntöjä sekä näiden apuliikkeitä. Ulkotreenin erikoisuutena kuulia myös heitellään. Jokainen treenikerta on erilainen. Tuo mukanasi oma tai omat kuulasi. Lue lisää kuulan valitsemisesta täältä.

HIIT on monipuolinen treenimuoto, jossa anaerobista hapenottokykyä koetellaan monin eri tavoin pääosin oman kehon massaa hyödyntäen. Treeniin kuuluvat juoksupyrähdykset, hypyt, punnerrukset ja monet muut hauskat ja yksinkertaiset liikkeet. Hiki on taattu!

Aikataulu 6.5.-27.5.
Bootcamp: to 17.30-18.30
Kahvakuulailu: to 18.30-19.30

Paikka
Vapaa-aikakeskuksen nurmikenttä, Pirkkala

Ilmoittautuminen ja lisätietoja
Bootcamp
Kahvakuulailu