Conor McGregor hallitsee mediapelin

conor-mcgregor

UFC-mestari Conor McGregor tunnetaan kehätaitojensa lisäksi verbaalisista taidoistaan, jotka eivät jätä kylmäksi. Eilisessä lehdistötilaisuudessa hän tarjosi taas paljon kuultavaa. Pitkälti McGregor keskittyi väheksymään tulevaa UFC 197 -vastustajaansa Rafael dos Anjosia sekä kehumaan itseään. McGregor (19-2) on hallitseva höyhensarjan (145 paunaa eli 65,8 kg) mestari joka nousee nyt kevyeensarjaan (155 paunaa eli 70,3 kg) haastamaan sarjan hallitsevan mestarin Rafael dos Anjosin (25-7).

McGregor mainitsi brasilialaisen dos Anjosin olevan gringo, joka kasvattaa lapsensa amerikkalaisiksi. Hän teki pilkkaa siitä, että hänen olisi pitänyt varata dos Anjosille hotellihuone tämän kotimaasta, jossa UFC 197 alunperin suunniteltiin käytäväksi. McGregor mainitsi olevansa pidempi pidemmällä ulottuuvudella, joten hän voittaa jo siksikin. Hän myös vertasi itseään jumaliin.

McGregor heitti ilmoille ajatuksen, että hän voisi siirtyä välisarjaan (170 paunaa eli 77,1 kg) voittaakseen sielläkin mestaruuden.

Kuuntele itse.

 

Keskustelua >>

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.