Cage 34:n pääottelussa Brasilia vs. Brasilia

brazil-flag-17

Moninkertainen maailmanmestari, voittamaton brasilialainen Rafael Domingos tähdittää CAGE 34 ammattilaisvapaaottelutapahtuman pääottelua Helsingin Kulttuuritalolla  helmikuun 13. päivä kohdatessaan myöskin brasilialaisen Rafael Macedon.

Domingos otti viime vuonna kaksi vakuuttavaa ensimmäisen erän lopetusvoittoa CAGE-tapahtumissa ja jatkoi sopimustaan CAGE:n kanssa vuodelle 2016. Team Robert Drysdalea ja Oulun Kamppailuklubia edustavan Sao Paolon kasvatin tuoreimmat ottelunäytöt ovat brasilialaisen jujutsun puolelta lajin arvostetuimman kutsuturnauksen Eddie Bravo Invitationalin tatameilta. Huippulahjakas Domingos sijoittui maailman kärkiottelijoiden turnauksessa toiseksi voittaen kaikki kolme finaaliin johtanutta otteluaan lopetuksilla.  Finaalissa Domingos joutui taipumaan toiselle meritoituineelle maailmanmestarille Gary Tononille.

Myös Domingosin vastustaja, Team East Frontia ja GBG MMA:ta, sekä Epic Fight Clubia edustava Rafael Macedo on brasilialaisen ju-jutsun mustavyö. Macedo on erittäin voimakas mattopainissa ja hakee taitavasti matossa kuristuksia ja lukkoja, mutta on myös erittäin kovalyöntinen; hänen 7:stä voitetusta ottelusta 6 on tullut tyrmäyksin ja yksi jalkalukolla. Macedon on siis erittäin aggressiivinen ja lopetushakuinen ottelija.

Macedon edellinen ottelu on lokakuulta CAGE 32-tapahtumasta Helsingissä, missä hän kohtasi Espoon Joni Salovaaran. Erittäin tasainen ottelu muutettiin Macedon leirin jättämän protestin seurauksena arvostelemattomaksi.

– Olen iloinen päästessäni jälleen ottelemaan CAGE:ssa ja tämä ottelu sopii minulle hyvin. Domingos on kova ottelija ja kovia matseja aina haluankin. Tällä kertaa tulen tekemään kaikkeni ettei ottelu kestäisi täyttä aikaa. Ratkaisu löytyy varmaankin mattopainissa, Macedo ennakoi.

Domingosin valmistautuu otteluun Brasiliassa ja saapuu Suomeen ottelemaan sekä vetämään seminaareja.

– Olen ylpeä tilaisuudesta otella pääottelussa ja tulen lunastamaan odotukset tarjoamalle suomalaiselle yleisölle huippumatsin. Tämä on Suomi-Brasilia maaottelu, osan vuodesta Suomessa asuva Domingos toteaa.

Vastaa