UFC:n tiukka linja johti porttikieltoon

ariel

UFC jatkaa tiukkaa linjanvetoa promootion uutisoinnin suhteen. Yksi tunnetuimmista MMA-toimittajista, MMAFighting-sivuston Ariel Helwani twiittasi viikonloppuna saaneensa ikuisen porttikiellon UFC:n tapahtumiin. Syynä tähän on uutinen Brock Lesnarin UFC 200-ottelusta, jonka Helwani julkaisi muutama tunti ennen UFC:n julkistusta.

Helwani kertoi sekä Twitter-tilinsä että Yahoo Sportsille antamansa haastattelun välityksellä tulleensa saatetuksi pois UFC 199:stä juuri ennen pääottelun alkua, saman kohtelun saivat kaksi MMAFighting-kollegaa. Helwanin mukaan Dana White kertoi Lesnarin suuttuneen uutisen vuotamisesta ja syytti toimittajaa liiallisesta negatiivisuudesta, Helwani itse totesi vain tehneensä työtään eikä voi käsittää perusteita kiellon langettamiselle.

Kuutena peräkkäisenä vuonna World MMA Awardseissa vuoden toimittajaksi valittu Ariel Helwani on erittäin pidetty hahmo sekä median edustajien että MMA-fanien keskuudessa. Tämän kohtelu on saanut aikaan mediassa vastalauseiden ryöpyn niin urheilutoimittajilta kuin rivifaneiltakin. Lukuun ottamatta David Shollerin lyhyttä kommenttia siitä että toimittajien tulisi tarkistaa tietojen paikkaansa pitävyys promootiolta ennen uutisen julkistamista, eivät UFC tai Dana White ole kommentoineet tapahtunutta enempää.

Keskustelua >>

Lähde

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *