UFC oikeudessa ottelijoitaan vastaan

danawhite

Yksitoista entistä ja nykyistä UFC-ottelijaa on haastanut UFC:n oikeuteen kilpailulakien rikkomisesta. Viime perjantaina tuomari Richard Boulware hylkäsi UFC:n ehdotuksen syytteiden hylkäämisestä. Tilanne muuttui ratkaisevasti vaikeammaksi UFC:lle keskiviikkona, kun tuomari Peggy Leen nuiji päätöksen, jonka perusteella asianomistajien asianajaja Rob Maysey saa täydet valtuudet käydä läpi UFC:n kaikki luottamukselliset ja salaiset yritys- ja talousdokumentit. UFC esitti että Maysey on Mixed Martial Arts Fighters Association:n (MMAFA) eli kamppailijoiden järjestön perustaja ja siten kilpailija. Tämä perustelu kumottiin.

Maysey ilmoitti että he kokoavat raudankovan puolustuksen maan parhaista lainoppineista. Kun pelkästään tietojen keräämiselle on varattu 12 kuukautta kaikkine istuntoineen, on varmaa että nämä kokeneet lakiasiantuntijat viettävät vielä lukemattomia tunteja papereihin tutustuessaan ja niitä kirjoittaessaan.

Oikeustapauksessa on kyse siitä, että asianomistajat katsovat UFC:n kontrolloineen liikaa heidän mahdollisuuksiaan ansaita rahaa työllään. Asianomistajien mukaan UFC on vienyt heiltä moninaisia ansaintamahdollisuuksia alkaen sponsorisopimuksista ja videopeleistä.

Potku.net seuraa oikeuskäsittelyä ja uutisoi tärkeimmistä käänteistä.

Lähde

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.