Mayweather panettelee MMA:ta

mayweather

Ammattilaisnyrkkeilyn ylemmän välisarjan maailmanmestari Floyd Mayweather Jr. on tullut tunnetuksi kehätaitojensa lisäksi provosoivista lausunnoistaan. Nyt hänen piikittelynsä kohteena on ollut vapaaottelu (MMA).

– Nyrkkeily vaatii suurta taitoa. MMA on kaljan juojille. Nyrkkeily on kaikille. Et voi vain ottaa kenkiäni ja paitaani pois ja heittää minua häkkiin. Niin voi tehdä eläinten kanssa, ei ihmisten kanssa.

Mayweather lisää että kukaan MMA-ottelija ei ole päässyt samoille rahasummille, 250 miljoonaa taalaa, kuin hän kahdessa alle tunnin ottelussaan.

– Nyrkkeilyssä mustat ja latinot menestyvät. Yksikään valkoinen ei menesty, joten valkoiset loivat uuden lajin itselleen.

UFC:n Dana White ei ole samaa mieltä.

– Hänet tuhottaisiin UFC:ssä. Menet tappeluun veitsen kanssa ja toisella onkin aseita, ketjuja ja sorkkarautoja. UFC:ssä on enemmän aseita kuin nyrkkeilyssä.

Keskustelua >>

Lähde

 

4 vastausta "Mayweather panettelee MMA:ta"

 1. Marko Nissinen

  Kirjoitettu: Marko Nissinen Lähetetty: 30.11.2015

  Kaverilla läppä lentää 😀 Ihan hyvin valkoihoiset (lue slaavit) on nyrkkeilyssä menestyneet.

 2. Esa Tyynismaa

  Kirjoitettu: Esa Tyynismaa Lähetetty: 30.11.2015

  Helppoa huudella,vaikeampaa todistaa väitteensä…

 3. Kauko Uusoksa

  Kirjoitettu: Kauko Uusoksa Lähetetty: 30.11.2015

  Kaikki kilpailu on kilpailua jonkun asteisen sääntosysteemin sisällä. Kovat on kovia, se on selvä. Nyrkeilijä tai mma tyyppi ei pärjäisi esim lätkäkaukalossa montakaan hetkeä ja tuskin tekisi maaleja. Tai lätkämies lentopallossa etc Tosielämässä ei ole kameroita ja jotkut pärjää paremmin ja jotkut vielä paremmin 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.