Käry kävi – Brock Lesnar USADA:n haaviin

108_Brock_Lesnar_vs_Mark_Hunt.0.0

USADA:n ja UFC:n yhteistyö kantaa jälleen kitkerää hedelmää: tällä kertaa positiivisen testinäytteen antamisesta epäillään vastikään UFC 200:ssa voitokkaasti otellutta raskaansarjan legendaa Brock Lesnaria. Näytteenotto tapahtui kesäkuun 28. päivä, testissä mahdollisesti löydettyjä aineita ei ole vielä nimetty.

Uutinen ei tullut MMA-maailmalle täytenä yllätyksenä, Lesnarin itsensä antamat lausunnot ennen UFC-paluuta antoivat viitteitä mahdollisesta kiellettyjen aineiden käytöstä. UFC 200:ssa Lesnarille hävinnyt Mark Hunt epäili asiaa jo ennen ottelua ja onkin ilmoittanut vaativansa joko puolet Lesnarin ottelupalkkiosta tai välitöntä UFC-sopimuksensa purkua.

Keskustelua >>

Lähde

 

2 vastausta "Käry kävi – Brock Lesnar USADA:n haaviin"

  1. Toni-Kristian Puska

    Kirjoitettu: Toni-Kristian Puska Lähetetty: 16.7.2016

    Jos ollaan aivan rehellisiä, niin UFC:tä ei oikein voi pitää rehellisten kamppailijoiden / martial artistien mittelönä paremmuudesta. Lähinnä siitä on muodostunut samanlainen sirkus, kuin vapaapainista. Raha siis ratkaisee ja jokainen on valmis tekemään mitä tahansa saadakseen palkkionsa.

  2. Marek Kosteczko

    Kirjoitettu: Marek Kosteczko Lähetetty: 17.7.2016

    Mitä ihmettä? Kyllä nyt kelpaa kauhistella ja ihmetellä! Kuka olisi uskonut, että noin isolihaksinen ammattiurheilija olisi syönyt jotain muuta kuin terveellistä aamupuuroa? Ei hyvää päivää sentään, tätä yllätyksen määrää. Yllättävää lähinnä on, että ammattilainen ei ole osannut varmistaa puhtaan näytteen antamista roinaamisesta huolimatta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *