Johny Hendricks syyttää peuranlihaa epäonnistuneesta painonpudotuksestaan

JohnyHendricks2

Johny Hendricks avautui UFC 192:ta edeltäneen epäonnistuneen painonpudotuksen syistä The MMA Hour -podcastissa. Hendricksin ottelu Tyron Woodleyta vastaan jouduttiin perumaan, koska Hendricks ei pystynyt jatkamaan painonpudotustaan ja joutui hakeutumaan sairaalaan punnitusta edeltävänä iltana.

‒ En tiennyt mistä oli kyse, mutta tiesin jotain olevan pielessä. Kumpaankin kylkeeni alkoi sattua. Menin sairaalaan ja silloin selvisi, että suolistoni oli kuivunut ja minulla oli munuaiskivi, Hendricks kertoi Ariel Helwanille.

Hendricks kertoi olevansa tyytyväinen siihen, että ei jatkanut painonpudotustaan pidemmälle, sillä tässäkin tapauksessa siitä toipuminen on kestänyt viikon verran. Sairaalaan hakeutuessaan Hendricks oli vielä 4 kg yli tavoitepainon.

Otteluun valmistautuessa Hendricksin ruokavalio oli hieman erilainen kuin aikaisemmin. Nyt hän on oppinut, mikä siinä oli pielessä.

‒ Söin paljon peuranlihaa ja paljon korkeaproteiinista eläinproteiinia, joka on suurin syy munuaiskiville ja suolisto-ongelmille. Minulla ei ollut tästä aavistustakaan, sillä yleensä syön paljon kalaa ja kanaa. Halusin syödä puhtaampaa proteiinia, joten keskityimme siihen ja se kostautui. Jos olisin syönyt enemmän kanaa ja lohta, en usko että olisin ollut tässä tilanteessa.

Hendricks on saanut paljon kritiikkiä painostaan otteluiden välillä. Hänellä tuntuu olevan tapana päästää itsensä lihomaan melko reilusti. Hendricks on kertonut painaneensa 99 kg aloittaessaan Robbie Lawler -otteluun valmistavan harjoitusleirinsä. Ottelu Lawleria vastaan UFC 181:ssa käytiin 77,1 kilon painoluokassa.

4 vastausta "Johny Hendricks syyttää peuranlihaa epäonnistuneesta painonpudotuksestaan"

 1. Jarkko Mäkinen

  Kirjoitettu: Jarkko Mäkinen Lähetetty: 13.10.2015

  Voi peuranliha. Kevyt 21,9 kg painon alentaminen matsiin vaan….

 2. Jan Aarnikoivu

  Kirjoitettu: Jan Aarnikoivu Lähetetty: 13.10.2015

  Kysykää Ciganolta ja Lonewolfilta ne tietää. Epäilen metonlihaa…

 3. Totti Tuominen

  Kirjoitettu: Totti Tuominen Lähetetty: 13.10.2015

  Hendricksiltä kyllä löytyy selitys joka hommaan…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *