Johny Hendricks joutui sairaalaan − ei ottele viikonloppuna

JohnyHendricks

Lauantaille suunniteltu Johny Hendricksin ottelu Tyron Woodleyta vastaan UFC 192 -otteluillassa on jouduttu perumaan. Torstai-iltana Hendricks joutui hakeutumaan ensiapuun painonpudotuksen aiheuttamien kipujen takia. Hänen managerinsa Ted Ehrhardtin mukaan Hendricksilla todettiin tukos suolistossa sekä munuaiskivi.

Hendricks on jo päässyt pois sairaalasta ja kommentoi vointiaan: ”Kun painoni ei enää suostunut putoamaan, yritin vain väkisin jatkaa, mutta siinä ei käynyt hyvin ja päädyin ensiapuun.”

Hendricksilla on aikaisemminkin urallaan ollut vaikeuksia päästä painoihin. Hendricks kertoi, että on harkinnut ylempään painoluokkaan siirtymistä: ”Minun täytyy joko pudottaa kehon rasvaprosenttia tai siirtyä 185 lb:n (83,9 kg) painoluokkaan.”

Hendricksille ei etsitä korvaajaa näin lyhyellä varoitusajalla. UFC:n edustajat kertoivat Tyron Woodleyn pääsevän seuraavaksi ottelemaan 77-kiloisten mestaruudesta. Woodleyn vastustaja ratkeaa tammikuussa käytävässä mestaruusottelussa Robbie Lawler vastaan Carlos Condit.

Keskustelua >>

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.