Etsitkö kamppailuharrastusta? Aloita suoraan tästä uusi aihe valmiiden kysymysten kanssa ja odota, kun konkarit vastaavat sinulle. :boxing2:

Karatepuku

Japanilaiset lajit

Valvoja: Valvoja

Tetris
potkutyyny
potkutyyny
Viestit: 1
Lauteille: Joulukuu 2014
Etulaji: Krav maga

Karatepuku

Viesti Tetris »

Tilasin puvuksi kovasti kehutun Kamikazen American. Tykästyin kankaan laatuun, mutta puku tuntuu päälläni valtavalta laatikolta eritoten hartioiden kohdalta, vaikka koko on senteissä oikea. Kenties olen liian kapea tuohon malliin (166cm/54kg) ja esim. Instructor olisi ollut sopivampi.

Kannattaisikohan tuota yrittää pestä kuumassa vai vaihtaa suosiolla edellä mainittuun.
Lasse Candé
etupotkija
Viestit: 21036
Lauteille: Joulukuu 2007

Karatepuku

Viesti Lasse Candé »

Omat Kamikazeni pienenivät vastoin luvattua. Ymmärtämättä täysin mitä laatikko tässä tarkoittaa ( :) ) ainakin puvun tietty kovuus on ja pysyy. Kohta menee itselläni reilun puolen vuosikymmenen (ollut muita pukuja rinnalla) jälkeen vaihtoon kun kohta repeää meidän ohyo kumiten ja tumpeloiden suorittajien seurauksena, kuten kaikki muutkin puvut oikean olkapään kohdalta. Tuona aikana puku ei ole pehmentynyt merkittävästi, mutta siihen toisaalta tottuu jos muuttuu vastaavasti itse kovemmaksi. :D Jos mitään repimistä ei ole, en suosittele pukua mutta muussa tapauksessa suosittelen nimenomaan sitä. Hankin kohta luultavimmin uuden.

Onko kukaan muuten kokeillut tai kuullut Seishinistä siihen pisteeseen että osaisi arvailla onko siitä mihinkään ja tässä tapauksessa mihin sekä mihin siitä ei ole?
fatman
kylkeenpotkija
Viestit: 4042
Lauteille: Helmikuu 2005
Paikkakunta: Karkkila

Karatepuku

Viesti fatman »

Meikäläisen America on kestänyt loistavasti rättipainit ja heittoharjoittelut. Ilmeisesti wadokat ovat keskimääräistä kovempikätistä porukkaa. :)
In my heart, in my mind, in my soul
lalalaalaa lalalaalaa lalalaa
Kuvake
Jussi*M
kylkeenpotkija
Viestit: 1534
Lauteille: Maaliskuu 2005
Etulaji: Karate JKF Wadokai
Sivulajit: Haidong Gumdo, nyrkkeily

Karatepuku

Viesti Jussi*M »

Piikkisika kirjoitti: Löysin tälläsen kaupan sattumalta http://www.fellfox.fi/index.php . Myynnissä siis Tokaidon aitoja pukuja sekä Kiinassa tehtyjä Tokaido-International pukuja. Onko kellään lähempää kokemusta näistä International pukujen laadusta. Uskaltaako tommosen Tsunamin tai Kata Masterin ostaa, vai pysyttelenkö mielummin tutussa ja turvallisessa Kamikazessa?
Tämä kiinnostaa minuakin.... Olen vähän ajatellut Kata Masteria. Onko kokemuksia?

http://www.fellfox.fi/tokaido-kata-master-p-775.html" onclick="window.open(this.href);return false;
"On olemassa aina joku, joka tietää sinua itseäsi paremmin, mitä olet sanomallasi tarkoittanut.". -emeritusprofessori Osmo A. Wiio
*Kirjoitan yksityishenkilönä ja harrastajana, eivätkä kommenttini edusta minkään organisaation virallista kantaa.*
Piikkisika
ilmaanpotkija
Viestit: 7
Lauteille: Marraskuu 2013
Etulaji: Karate
Sivulajit: TKD

Karatepuku

Viesti Piikkisika »

Itse päädyin kanssa tilaamaan Kata Masterin ja olen ollut erittäin tyytyväinen pukuun. Materiaali jämäkkää, mutta pehmeää. Mukava päällä. Leikkaus on "erilainen", mutta siihen tottuu nopeasti. Myyjän varoittelu reilunkokoisesta mitoituksesta pätee vain hoikille, itse tilasin oman kokoisen ja on täydellinen mitoitukselta (177cm/103kg->180cm puku). Suosittelen. :peukku:
Kuvake
Aapo-A
nilkkaanpotkija
Viestit: 27
Lauteille: Elokuu 2010

Karatepuku

Viesti Aapo-A »

Onko kokemuksia noiden Tokyodon pukujen lahkeiden pituuksista? Tämänhetkisten housujen (America) lahje ylettyy maasta n. 16cm suoraan seistessä, eli tykkään lyhyistä lahkeista. Housun ulkosauman korkeus on 91 cm. Nyt kun katsoo noiden Tokyodon lahkeiden pituuttuutta, niin 180cm puvussa se on 111cm! Senhän saa lyhennettynä, mutta jos 20 cm napsaistaan pois, niin tuleeko mulle shortsit?
Kuvake
injunjack
kylkeenpotkija
Viestit: 1620
Lauteille: Heinäkuu 2005
Paikkakunta: Helsingin mlk.
Etulaji: Seibukania - perkele

Karatepuku

Viesti injunjack »

en ymmärrä kysymystä??

mittaa lahkeen pituus americasta haarasta lahkeensuuhun ja anna myyjälle tämä mitta halutuksi lahjepituudeksi. Tällöin saat
samanmittaiset housut kuin vanhat on. (näin mitataan lahjepituus. Aina, kaikissa puvuissa (myös rippi-) ja housuissa.)
-REMEMBER; SOME PEOPLE ARE ALIVE SIMPLY BECAUSE IT IS ILLEGAL TO SHOOT THEM-

Kauas on pitkä matka.
https://www.facebook.com/SeibukanPKS/
Kuvake
Aapo-A
nilkkaanpotkija
Viestit: 27
Lauteille: Elokuu 2010

Karatepuku

Viesti Aapo-A »

Mutta kun Americassa haarus voi riippua alempana kuin Tokyodossa? Ei varmasti ole karategin ja prässihuosun sisäsauman pituus sama... Ja myyjä ei halua tietää minun mittoja, vaan vain housun mitat.

Eli tarkoitin kysymykselläni, että jos kuviteltu 180cm henkilö tilaa Tokyodon 180cm puvun, niin kuinka pitkälle lahkeet ulottuvat? 111cm kuulostaa hurjan pitkältä...
Kuvake
injunjack
kylkeenpotkija
Viestit: 1620
Lauteille: Heinäkuu 2005
Paikkakunta: Helsingin mlk.
Etulaji: Seibukania - perkele

Karatepuku

Viesti injunjack »

huoh, mitenköhän nyt selittäisin tänän yksinkertaisesti.

lahkeen pituus mitataan haarasta lahkeensuuhun. Oli sitten kyseessä puku tai karate-gi. Tai farkut.

Kuro-obiyltäkö olet ostamassa?

Mittaa olemassaolevat housut kuten sivuilla olevat mittausohjeet ovat. Vertaa. lisää, vähennä...

ei ole rakettitiedettä. Ihan tosissaan koitan auttaa, parikin pukua mitoilla tilanneena...

Ja Kuro-obiyalla ollaan aikalailla avuliaita, jos se on kauppapaikka, eli kysy, mikä on "inseam" pituus housuissa, Se auttanee mitoituksen kanssa.

EDIT lahkeen sisäpituus on NOIN 86 cm noissa housuissa. Lyhentämättömänä. Mitta käteen.
-REMEMBER; SOME PEOPLE ARE ALIVE SIMPLY BECAUSE IT IS ILLEGAL TO SHOOT THEM-

Kauas on pitkä matka.
https://www.facebook.com/SeibukanPKS/
Kuvake
Aapo-A
nilkkaanpotkija
Viestit: 27
Lauteille: Elokuu 2010

Karatepuku

Viesti Aapo-A »

☺️ Kiitos vilpittömästä avusta. Minäkin yritän esittää ihmetykseni ymmärrettävästi, epäonnistuen selvästikin. Noh, puku on nyt tilattu juurikin tuolta kuroobiyltä. Mittailtu on kovasti ja lyhennytin vain hihat ja lahkeet, koska muuten mitat olivat hyvin lähelle samat kuin entisessä puvussa, josta todella pidän. Nyt halusin kuitenkin kevyemmän kesäpuvun.

Alkuperäiseen asiaan. Minusta on Kummallista että karategin housunlahkeet pitää olla niin pitkät, että että ne jäävät selvästi kantapään alle. Sinänsä tietysti sama, jos samaan hintaan lyhentävät, mutta kuitenkin. Vai onko sitä oikeasti vartalotyypiltään niin potunnostaja? :D
Kuvake
injunjack
kylkeenpotkija
Viestit: 1620
Lauteille: Heinäkuu 2005
Paikkakunta: Helsingin mlk.
Etulaji: Seibukania - perkele

Karatepuku

Viesti injunjack »

lyhentäminen on helpompaa kuin pidentäminen....lienee ihan vaan sellainen yksinkertainen syy.

Itse lyhennytän aina ja reippaasti, eli käytän hyvin lyhkäisiä hihoja ja lahkeita.
-REMEMBER; SOME PEOPLE ARE ALIVE SIMPLY BECAUSE IT IS ILLEGAL TO SHOOT THEM-

Kauas on pitkä matka.
https://www.facebook.com/SeibukanPKS/
Lasse Candé
etupotkija
Viestit: 21036
Lauteille: Joulukuu 2007

Karatepuku

Viesti Lasse Candé »

Ketjusta Shureido NW-3 karatepuku Raatihuoneelta, jota tyhjennetään.
http://www.potku.net/forum/viewtopic.php?f=22&t=4681" onclick="window.open(this.href);return false;

Ketju menee juuri lukkoon ja siirtyy sellaisenaan tämän alueen perukoille, mutta tästä voi tietenkin jatkaa tässä. Alla ketjun kaikki viestit, jotka on kirjoitettu 2006-2007.
Jussi Häkkinen kirjoitti: Shureido NW-3 on Shureidon "New Wave" (NW) -linjan raskain puku. Shureidon suositusten mukaan puku soveltuu erityisesti katakilpailijoille sekä erityisen kestävää ja laadukasta pukua tarvitseville.Kangas:

NW-3 -puvun kangas on erittäin laadukasta, nypytöntä ja hyvin viimeisteltyä. Kankaan väri on japanilaisille huippukaratepuvuille tyypillisesti ns. lumivalkoinen, eli kauniisti sinertävä valkoinen.
Materiaali poikkeaa karatepukujen tyypillisestä 100% puuvillakankaasta. NW-sarjan pukumateriaalissa polyesterikuitu toimii langan ytimenä tuoden kestävyyttä rakenteeseen. Ytimen ympärillä on puuvillainen pintakuitu, jolla saadaan aikaan miellyttävä ihotuntuma.
Kankaan kudos on karatepuvuille tyypillinen, erittäin tiukka kanvaasikudos. Paksuudeltaan materiaali vastaa n. 12oz puuvillakangasta. Pintatuntuma on sileä ja silkkimäinen.

Vaikka kangas on hyvin sileä, kevyehkö ja miellyttävä, se on samalla hyvin jäykkä - lähes paperimainen (tärkkiä ei tarvita). Tämän myötä puku näyttää huomattavasti todellista painoaan raskaammalta ja paksummalta. Puku pysyy erinomaisen hyvin irti ihosta, tuntuen tätä myötä viileältä ja miellyttävältä. Sekoitekankaan etu on myös nopea kosteuden haihdutuskyky. Tämän myötä puku kuivuu nopeasti pesun jälkeen - en ollut ennen törmännyt karatepukuun, joka on kuiva kahden tunnin kuluttua pesusta. Silityskuiva puku on n. 1,5 tunnissa. Silitystä myös kaivataan, ellei pukua venyttele tasaiselle pinnalle kuivumaan, koska kankaan ohuus ja jäykkyys ovat sangen vinkeän määrän pikkuryppyjä tuottava yhdistelmä.
Suoraan koneesta poimittuna puku on lähes jumalattoman jäykkä. Housut saa tuolloin laitettua lattialle seisomaan ilman tukea. Kuivumisen myötä ominaisuus onneksi hieman vähenee.

Sekoitekankaan etu on myös pieni kutistuma. Omalla kohdallani tämä toi pienen yllätyksen mukanaan, koska pukua mitoittaessani laskin kutistuman n. 8-10% mukaan (tyypillinen puuvillakanvaasin kutistuma). Todellinen pesukutistuma neljän 90°C pesun jälkeen oli jotakuinkin 2-3%. Otti hetken tottua odotettua tilavampaan pukuun, mutta ero ei kuitenkaan sietämättömän suuri ole (pidän muutenkin tilavista puvuista). Jatkossa kannattaa pukua tilatessa kysyä kankaan kutistumisprosentti yllätysten välttämiseksi.

Kaikenkaikkiaan New Wave -sarjan kangas on paras toistaiseksi näkemäni ja kokeilemani karatepuvun kangas. Materiaali on hieman samankaltainen kuin Kamikaze Sovereign -puvun kangas, sillä erolla että siinä missä Sovereign tuntuu koskettaessa lämpimältä, New Wave tuntuu viileältä. Syynä tähän on todennäköisesti kankaan polyesteriydin, Sovereignhan on täyspuuvillainen puku.Leikkaus:

Oma pukuni tehtiin toimittamieni mittojen mukaan ja näin ollen ei kelpaa esimerkiksi New Wave -sarjan yleisestä leikkauksesta. New Wave -sarjassa on kuitenkin joitakin uudistuksia karatepukujen tavanomaiseen leikkaukseen nähden.


Takki:

New Wave -sarjan takkien hartiavuoraus on selästä avoin, jolloin takki ei "tarraudu" olkapäihin. Ajattelin ensin, että näin toteutettu vuoraus rullautuisi tai muutoin tuntuisi epämiellyttävältä, mutta en toistaiseksi ole havainnut mitään ongelmia. Tällä ratkaisulla päästään myös eroon selän poikki menevästä ompeleesta, joten kokonaiskestävyys paranee samalla hieman.

Takin helmassa on myös aiempia Shureidon pukuja leveämpi taite/vahvikealue (8 tikkausta kolmen sijaan). Tämä jäykistää puvun helmaa. Ratkaisu on viime aikoina markkinoille tulleille katapuvuille tyypillinen. Puvun hihojen ja lahkeiden suuosassa on tyypillinen kymmenellä tikkauksella kiinnitetty jäykkä vahvikenauha


Housut:

New Wave -sarjan voimakkaimmin aiemmista Shureidon puvuista erottavat ominaisuudet löytyvät housuista. Vyötärönauhakanavaa on laajennettu ja materiaali vaihdettu liukkaammaksi. Myös nauhan materiaali on itse pukumateriaalista poikkeava. Tätä myötä karatepuvuille tyypillinen nauhan jumiutuminen on saatu häviämään. Kyseistä ongelmaa ei tule ikävä.
Shureido olisi mielestäni voinut muuttaa vyötärörakennetta enemmänkin. Vastikään Shobun pukuihin tullut ulkopuolinen nauharatkaisu (näyttää lähes normaaleilta vyölenkeiltä) on toistaiseksi ehkä paras näkemäni vyötäröratkaisu, jonka mielellään näkisi myös muiden valmistajien puvuissa. Silti, New Wave -pukujen vyötärö on suuri harppaus parempaan suuntaan.

Housujen leikkauksen suurin muutos on kuitenkin sivusaumojen katoaminen. Tämä on saatu aikaan uudella haarakiilaratkaisulla, jossa tavanomaisen "yksi kuusikulmio ja kaksi kolmiota" -ratkaisun sijaan on käytetty WTF-taekwondopukujen tapaista "kuusikulmio ja kaksi nauhaa" -ratkaisua. Tällä on saatu aikaan tavallista kolmiulotteisempi leikkaus. Nyt sitten odotellaankin vain sitä päivää, jolloin karatepukujen kainaloalueen J-leikkaus pistetään uusiksi...
Myös vyötärön seudulla on tehty muokkausta aiempaan - eteen on lisätty laskokset tuomaan tilaa reisien seuduille ja sivuilla on pienet sisäänotot. Näin nauhalla ei tarvitse kuroa kasaan aivan järjetöntä määrää kangasta.Työn jälki:

Työn jälki on ensiluokkaista jokaista yksityiskohtaa myöten. Saumat ovat suoria ja tasavälisiä. Pikatuotantoon viittaavia "oikoteitä" ei ole havaittavissa missään. Viimeistely on pikkutarkkaa ja huolellista. Kulutusalttiit alueet on asianmukaisesti vahvistettu, vaikkakin takin nauhat on edelleen kiinnitetty "perinteisellä" tavalla - tarkoittaa sitä, että ensimmäisen repeämisen jälkeen saan kiikuttaa takkini ompelijalle joka kiinnittää nauhat siten, kuin ne mielestäni pitäisi alun alkaenkin kiinnittää (kotikoneella on turha yrittääkään ommella 5mm paksun kaulusmateriaalin + nauhan läpi, siksi ompelija).

Nimibrodeeraukset on tehty kauniisti. Takin helmaan nimi on kirjottu ennen takin ompelua, näin on vältytty "negatiivikuvalta" helman nurjalla puolella. Kirjailufontti on klassisen kaunis ja selkeästi luettavissa oleva.Treenitoimivuus:

Lyhyesti ja ytimekkäästi: Puku toimii lähes täydellisesti. Muutama karatepuvun perusongelma on jäljellä - vyötärönauharatkaisua voi ehkä hieman parantaa (kuminauha ei ole ratkaisu) ja takin kainaloiden J-leikkaus pitäisi suunnitella uusiksi, mutta näitä lukuun ottamatta leikkauksen osalta ei ole napisemista.
Puvun yleistuntuma on viileä ja kevyt, mutta ei missään määrin rättimäinen. Kangas pysyy irti ihosta ja antaa viileän ilman vaihtua puvun sisälläkin. Hiki haihtuu todella nopeasti, eikä puku näytä kosteanakaan läpikuultavalta.

NW-3 on myös helkkarin äänekäs puku. Tämä ominaisuus on todennäköisesti katakilpailijoille iso bonus, joskin itse pidän pukua melkein liiankin äänekkäänä. Voi olla, että äänekkyys vähenee ajan mittaan (kuten puuvillapuvuissa)...tai sitten kuuroudun jonakin kauniina päivänä erityisen onnistuneen shuto uken seurauksena.Loppusanat:

Shureido NW-3 on helposti paras koskaan näkemäni karatepuku. Jotakin parannettavaa edelleen on - takin nauhojen kiinnitys, kainaloleikkaus ja ehkäpä housujen vyötäröratkaisu - mutta nämä ovat yhteisiä ongelmakohtia lähes kaikille markkinoilla oleville karatepuvuille.
Puvun kangas toimii täydellisesti, vaikkakin voisi olla helpommin silitettävää/itsesiliävää. Tähän ehkä päästäisiin lisäämällä pieni määrä elastaania kankaaseen. Elastaanin myötä kuitenkin menetettäisiin mahdollisuus pestä puku 90°C ohjelmalla.

Puvun hinta on tyypillinen korkealaatuisen japanilaisen puvun hinta. Hyllykokoinen puku maksaa n. 150€ + kuljetus- ja tullauskulut. Jos pukuun haluaa kirjailut, ne maksavat n. 1,5€/merkki. Kokonaishinta pyörii siis n. 200€ pinnassa (halpa hinta huippulaadukkaasta urheiluasusta).
Mittatilauspukujen hinta määräytyy tapauskohtaisesti. Hyllykokoisten pukujen hihojen ja lahkeiden lyhennys on maksuton. Kahta eri kokoa olevat housut ja takki tuovat hieman lisähintaa hyllykokoon nähden.

Shureidon palvelu oli erittäin ystävällistä ja hyvää. Pieni ongelma tuli vyötilauksen myötä - tilasin pukuni kanssa vyön valkoisilla kirjailuilla ja paketissa olikin perusvärillä, kullanruskealla, kirjailtu vyö. Ilmoitin tästä Shureidolle ja sain ilmoituksen, että minulle lähetetään uusi vyö mahdollisimman pian. Aiemmin lähetetyn sain pitää. Uuden vyön myötä tulikin sitten erittäin kaunis ukiyo-e -kalenteri hyvityksenä, parin muun bonuksen kera (sanotaan vaikka niin, että ei jää epäselväksi, mistä seuraavankin kerran pukuni hankin, heh...). Nyt on sitten kaksi kaunista 350cm vyötä (sikälikin hyvä juttu, että olin miettinyt, josko haluaisin tuollaisen kullanruskeasävyisenkin). Loistava palvelu.


Shureidon englanninkieliset sivut ovat hieman vanhentuneet. Suosittelen katsomaan valikoiman ja hinnat japaninkielisiltä sivuilta ja ottamaan tuotekyselyjen osalta yhteyttä englanniksi sähköpostitse.


Kuvia puvusta myöhemmin (kunhan niitä jostain saan) tähän samaan säikeeseen.
Ale kirjoitti: Nyt kun puku on ollut toista vuotta käytössä ja lienee pikkuhiljaa sisäänajettu niin onko puku kutistunut enemmän tai onko ilmaantunut yllättäviä vikoja.

Ajattelin tilata itselleni samanlaisen joululahjaksi ja mietin että, pitäisiköhän sitä ottaa 190cm vai 195cm kun mittaa istellä on 187cm.

http://www.kuroobiya.com" onclick="window.open(this.href);return false; ainakin pukua välittää, tuleeko muita välittäjiä mieleen?
Jussi Häkkinen kirjoitti:
Ale kirjoitti: Nyt kun puku on ollut toista vuotta käytössä ja lienee pikkuhiljaa sisäänajettu niin onko puku kutistunut enemmän tai onko ilmaantunut yllättäviä vikoja.
Ei lainkaan kutistumaa edelleenkään. Loistava puku, eipä juuri huomautettavaa. :)

Ajattelin tilata itselleni samanlaisen joululahjaksi ja mietin että, pitäisiköhän sitä ottaa 190cm vai 195cm kun mittaa istellä on 187cm.
Riippuu ihan mausta istuvuuden suhteen. Käytän itse mieluusti hieman "ylikokoisia". Suosittelen kuitenkin kokoa 6 tai 6 1/2, osuvat todnäk. lähelle. Lahkeet & hihat lyhennettynä maun mukaan (laita mailiisi mitat olkasaumasta hihansuuhun ja lantiosta lahkeensuuhun).

http://www.kuroobiya.com" onclick="window.open(this.href);return false; ainakin pukua välittää, tuleeko muita välittäjiä mieleen?
Suoraan Shureidolta vain. Jap. sivuilla myös NW-3 -malli, engl. sivut vanhentuneet. Mailaile ja kysele heiltä lisätietoja. Itse tilaan abt. kaikki treenivarusteeni suoraan tuolta.
Ale kirjoitti: Kiitoksia.

Täytyy koittaa räpeltää noitten Shureidon sivujen kanssa. Tulee ainakin pikaisen laskutoimituksen perusteella jokusen kympin halvemmaksi, kun tilaa suoraan.

Miten on mahdollista että, Japanin kaltaisesta huipputekniikan maasta ei löydy laatupukujen valmistajaa, joka osaisi myös ylläpitää kunnolla toimivaan online-kauppaa :roll:
Olisiko tässä kannattava hankinta ja saako näitä vielä? Mitäköhän mahtaisi maksaa, jotakin sellaista reittiä, mitä pitkin on helppo tilailla? Edelleen se about 150e?

Olen ostellut Kamikazeja, kuten Americaa... Kumpi olisi hintalaatusuhteeltaan parempi?
Tahdon puvulta vastaavaa kestävyyttä kuin Americalla. Vaikka käytänkin pukua lähinnä muodolliseen vatkaamiseen, jossa ei repimistä, aina joku dorka kiskaisee ohyo kumite 5:ssä tai 7:ssa liikaa puvusta ja siitä samasta kohtaa jokainen pukuni tästä syystä repeääkin. :(

Ei siinä, Americaa olen käyttänyt parin muun puvun ohella jo vuodesta 2008 ja vieläkin kehtaa käyttää, vaikka ihan hitusen on revennyt. Alkaa kyllä sen aika jo olla takanapäin.

Mutta mites tämä puku?
Kuvake
injunjack
kylkeenpotkija
Viestit: 1620
Lauteille: Heinäkuu 2005
Paikkakunta: Helsingin mlk.
Etulaji: Seibukania - perkele

Karatepuku

Viesti injunjack »

Odotas, että Ale antaa kommentin. Musitaakseni siirtyi takaisin puuvillapukuihin...
-REMEMBER; SOME PEOPLE ARE ALIVE SIMPLY BECAUSE IT IS ILLEGAL TO SHOOT THEM-

Kauas on pitkä matka.
https://www.facebook.com/SeibukanPKS/
Kuvake
Andy
etupotkija
Viestit: 19066
Lauteille: Tammikuu 2005
Paikkakunta: Oulu
Etulaji: Potkunyrkkeily
Takalajit: Karate, ju-jutsu

Karatepuku

Viesti Andy »

Tämä artikkeli karatepuvuista ei kai ole vielä täällä: http://www.karatebyjesse.com/karate-gi-uniform-seishin/
Antti Sariola

www.instagram.com/fight_coach_andy/
www.facebook.com/anttisariolakbt/

You can play Football, you can play Rugby, but you can't play K1! - Sensei Will Vanders
Kuvake
fudo
munillepotkija
Viestit: 916
Lauteille: Elokuu 2010
Etulaji: Kase Ha Shotokan Ryu

Karatepuku

Viesti fudo »

Shureidon pukujen hankkiminen sujuu vaivattomasti ainakin Espanjasta (www.kamikazeweb.com). NW-3:n listahinta näyttää olevan 240 euroa.
空手に先手なし

Seuraajat

airakti
Ale
Kuvake
Andy
Kuvake
AriJ
AxuL99
Kuvake
Beorn
Kuvake
Credimus
Kuvake
Dojon Jäykin
fatman
G12
grappling
Henrikki
Hikari
Hirabayashi
irwikissa
jazzman
JUMA
Kuvake
Jussi Häkkinen
K3tsuppi
Lasse Candé
Mika Väyrynen
NolDanKarateman
Sheephead
shoto
Tapsa
Tetris
Kuvake
TimoS
Kuvake
Ville Niemi