Virtuaalinen todellisuus ja kamppailulajit

Virtuaalinen todellisuus ja kamppailulajit

Virtuaalisesta todellisuudesta on tullut erinomainen tapa laajentaa pelimaailmaa. Se antaa mahdollisuuden tehdä peleistä hauskempia, fyysisempiä ja se voi jopa auttaa oppimaan uusia asioita. Virtuaalinen todellisuus luodaan kokonaan keinotekoisesti ja se voidaan luoda joko valkokankaalle, televisioruudulle tai strereoskooppiselle katselulaitteelle.

Yleensä virtuaalinen todellisuus luodaan visuaaliseen astimaailmaan, mutta joissain tapauksissa se voidaan luoda toimimaan myös muissa astimaailmoissa.

Virtuaalinen todellisuus voi jopa auttaa kamppailulajien harrastamisessa. Se voi tehdä sinusta paremman kamppailijan, auttaa keskittymään ja tuomaan sinulle mukavaa harrastelua välipäivinä treeneistä. Tässä artikkelissa katsomme eri pelejä, joissa käytetään hyväksi virtuaalista todellisuutta.

1. VFC – This is Fighting

Virtual Fighting Championship peli on vuosien 2016 ja 2018 välillä kehitetty peli. Pelissä voi pelata yksinpeliä tai vaihtoehtoisesti haastaa toisen pelaajan pelaamaan kanssasi. Pelissä on tällä hetkellä kaksi modea: voit joko pelata fantasy fightingia tai nyrkkeillä.

Peli tulee kehittymään vielä enemmän tulevina vuosina, mutta tällä hetkellä peli on yksi parhaista kamppailupeleistä, jotka toimivat virtuaalisessa todellisuudessa.

2. Evade

Evade on peli, jossa sinun tulee puolustaa itseäsi hyökkäyksiltä. Mustaan pukeutunut hahmo käyttää karateliikkeitä osuaksesi sinuun, ja sinun tehtävänäsi on väistellä osumia. Peliä pelataan Oculus Rift -laseilla ja sinusta tuntuu kuin olisit oikeasti salissa kamppailemassa toista henkilöä vastaan. Tämä on hyvin fyysinen peli.

Tämä peli on vähän saman tyylinen kuin Bruce Lee: Dragon’s Tale, joka on Williams Interactiven peli. Siihen voi jopa saada free spins no deposit ja pääset nauttimaan kamppailulajeista vaikka puhelimella pelaten, jos VR laseja ei ole saatavilla.

3. Kung Fu Superstar

Kung Fu Superstar peli on mahtava kamppailupeli, joka alkaa sillä, että sinun pitää taistella sinua kohti hyökkääviä vihollisia vastaan. Sinun tulee potkia, lyödä ja väistellä iskuja voittaaksesi ottelun ja voidaksesi edetä pelissä eteenpäin.

Peli sijoittuu fantasiamaailmaan ja sopii etenkin sellaisille pelaajille, jotka haluavat hieman lisää jännitystä elämäänsä.

4. Sparring partner

Sparring Partner on kirjaimellisesti virtuaalinen sparrauskaveri. Voit harjoitella taitoasi missä vain ja milloin vain (niin kauan, kun mukanasi on VR -lasit). Pääset harjoittelemaan aina aloittelijatasolta ammattilaistasolle.

Tämä peli sopii ihan jokaiselle pelaajalle, jotka haluavat parantaa omia taitojaan kamppailulajien parissa.

Miltä tulevaisuus näyttää virtuaalisen todellisuuden parissa?

Virtuaalinen todellisuus on vielä suhteellisen uusi juttu pelimarkkinoilla. Vaikka monet pelivalmistajat valmistavatkin pelejä jo VR -laitteille sopivaksi, siitä on vasta hiljattain tullut suurempi hitti. VR -lasit ja pelit ynnä muut vempeleet ovat melko hintavia, eikä jokaisella ole niihin vielä varaa.

Odotamme kuitenkin virtuaalisen todellisuuden kasvattavan suosiotaan toden teolla, joten pian VR -pelejä on varmasti saatavilla entistä enemmän. Nykyään virtuaalisia pelejä on monessa genressä, aina kamppailulajeista fantasiapeleihin ja jopa tanssi- ja musiikkipeleihin.

Virtuaalinen todellisuus on saamassa pikkuhiljaa yhä enemmän tuulta siipiensä alle ja vuosi 2019 tuo varmasti mukanaan jotain uutta ja innovatiivista.

Yhteenveto

Kun pidät välipäivää kamppailulajeista tai haluat vain jatkaa treenaamista kotona, virtuaalisen todellisuuden pelit voivat olla erinomainen tapa harjoitella. Virtuaalisessa todellisuudessa pelaaminen auttaa parantamaan omaa koordinaatiota, keskittymistä ja jopa tulemaan nopeammaksi.

Pelit saattavat auttaa sinua tulemaan paremmaksi kamppailijaksi, jos harrastat niitä päivittäin ja otat uudet taidot käyttöösi treeneissä.

Ennen kaikkea virtuaalisen todellisuuden pelit ovat erinomainen tapa pitää hauskaa joko yksin tai kavereiden kanssa. Mikäli VR -pelit kiinnostavat sinua, niin voit tilata ne esimerkiksi netistä ja aloittaa pelaamisen jo heti. Muista tilata myös VR -lasit!

Vastaa