Siirry sisältöön

Vedonlyöntiä vapaaottelusta

Vapaaottelu on noussut mukavasti usean isomman ja vähän pienemmän vedonlyöntiyhtiön listoille suosituksi vedonlyöntilajiksi. Eihän tämä laji tule koskaan saavuttamaan samanlaista vedonlyöntisuosiota kuin esimerkiksi kuningaslajit jalkapallo ja jääkiekko, joissa yhdessä ottelussa voi olla tarjolla jopa satoja eri vedonlyöntikohteita yhteen otteluun. Pääasia toki on se, että vapaaottelun faneilla ja katsojilla on mahdollisuus lyödä vetoa UFC:n huipputapahtumista ja vähän muistakin kamppailu-urheilutapahtumista. UFC-veikkauksesta voit lukea lisää täältä.

Katsaus suurimmille vedonlyöntiyhtiöille paljastaa sen, että vielä tämän vuoden puolella otellaan UFC:ssä. 31.12.2016, eli varhain uuden vuoden aattona Suomen aikaa oteltava UFC 207 tarjoaa taas tusinan verran mainioita kamppailuita, mutta varmasti yksi suurin mielenkiinto kohdistuu Ronda Rouseyn paluuotteluun Amanda Nunesia vastaan. Unibetillä ottelulistassa on kolme ottelua, Betssonilla 11 kamppailua.

Rouseyn edellinen tappio oli melkoista shokkihoitoa faneille ja Rouseyn puolesta vetoa lyöneille, mutta nyt on siis luvassa paluu kehiin. Kertoimet tuossa ottelussa ovat voiton suhteen Amanda Nunes – Ronda Rousey 2.20 – 1.62. Unibetillä tästä ottelusta pääsee lyömään myös erävedon, kestääkö ottelu yli vai alle 1.5 erää. (2.80 – 1.40). Vedonlyöjä voi betsata myös siitä tuleeko voitto tyrmäyksen, teknisen tyrmäyksen, diskauksen tai luovutuksen kautta.

Betssonilta löytää tulevaan UFC –taistoon 11 kohdetta, joten ainakin peruskertoimia on tarjolla näihin otteluihin. UFC osastosta löytyy myös erikoisveto jossa pohditaan Conor McGregorin kohtaavan Floud Mayweather nyrkkeilyottelussa ennen vuoden 2018 loppua. Kyllä –vaihtoehdolle on tarjolla Betsson-kerroin 4.00. Samat kohteet löytyvät myös NordicBetiltä, johtuen pitkälti siitä että näillä kahdella sivustolla on sama omistuspohja.

Tapahtumia riittää

Vuoden 2017 puolelle on jo sovittu useampi tapahtuma josta voi lyödä vetoa. Tammikuun puolessa välissä otellaan vuoden ensimmäinen UFC Fight Night, joka saa jatkoa jo heti helmikuun alussa ja helmikuun puolessa välissä. UFC 208 –tapahtuma on suunniteltu oteltavaksi helmikuun 11. päivä New Yorkissa, UFC 209 puolestaan kamppaillaan maaliskuun neljäs päivä Las Vegasissa. UFC:n tapahtumien lisäksi otellaan tietenkin mm. One Championship –turnauksissa ja ensimmäinen sellainen nähdään tammikuun 14. päivä Jakartassa.

Suomessa saamme nauttia lajin hienouksista Cage 38 –turnauksessa joka otellaan lauantaina 18.2.217. Cage 39 on tulossa sitten lauantaina 29.4.2017 ja 6.5.2017 on luvassa Fight Night Finland 15. Alustavan kalenterin mukaan syyskuusta 2017 on tulossa vapaaottelijoille melkoinen tapahtumakuukausi, sillä tuolloin peräkkäisinä viikonloppuina on tarkoitus otella MMA Suomi Cup 4/6 ja Carelia Fight, Cage 40 ja Fight Night Finland 16. Nyt kun naisille saatiin UFC-sarjaan mukaan myös naisten höyhensarja, voisi UFC tulla vaikkapa Suomeen vierailemaan. Suomen omasta UFC tapahtumasta on puhuttu ja eipä tarvitsisi lyödä vetoa siitä onko Hartwall Arena täynnä kun ottelijoissa olisi Eeva Siiskonen, Suvi Salmimies, Teemu Packalén, Anton Kuivanen, Janne Elonen-Kulmala ja Makwan Amirkhanin nimiset sankarit. 12 ottelun ottelijapaikoista voisi tulla jopa tappelua, ainakin kuvainnollisesti.

Samanlaista luettavaa:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *