Urheilijalupaus – Ilmoittaudu ja saa sponsori

Urheilijalupauksen matkaa huipulle helpottaa huomattavasti oikea sponsori, olipa kyseessä mikä laji tahansa.

Välinesponsori on vielä harrastetasolla kilpailevalle urheilijalle se yleisin ja lähes aina ensimmäinen sponsorointimuoto. Kamppailulajien kohdalla välinesponsorin löytäminen on yllättävän helppoa, sillä välineet eivät maksa maltaita. Seuraava steppi menestyvälle urheilijalle on saada sponsorin avulla kisamatkat kustannettua.

Ilmoittaudu tai ilmianna kaverisi!

Oletko sinä urheilijalupaus, joka kaipaa sponsoria tai haluat ilmiantaa seuraavan menestyjän?

Lainanvälittäjä etsii seuraavaa kamppailulajien urheilijalupausta, jonka toimintaa tukea alusta alkaen. Ei ole väliä onko kyseessä jo kilpailu-uralla meriittejä niittänyt vai vasta pinnalle nousussa oleva urheilija. Ilmoittaudu tai ilmianna kaverisi kommentilla, aiheen keskustelussa tai sähköpostitse posti@lainanvälittäjä.fi.

Tutustu tarkemmin sponsoriin

Lainanvälittäjä on STK Rahoitus Oy:n brändi, joka on erikoistunut lainojen kilpailuttamiseen. Palvelu eroaa huomattavasti muista lainapalveluista, joita Suomen markkinoille on kasvanut kuin sieniä sateella.

Rahaa säästääkseen jokaisen lainaa hakevan henkilön tulisi kilpailuttaa laina ja tämän Lainanvälittäjä haluaa tehdä kaikille mahdollisimman helpoksi.

Ilmainen palvelu auttaa kuluttajia löytämään oikeasti Suomen halvimmat lainat. Lainanvälittäjä kilpailuttaa vakuudettomat lainat 500 – 50 000€ väliltä Suomen pankeilla ja ilmoittaa edullisimmasta lainasta noin vartin kuluessa lainahakemuksen lähettämisestä. Palvelu auttaa ilmaiseksi myös vanhojen kalliiden lainojen yhdistämisessä yhdeksi suuremmaksi ja edullisemmaksi lainaksi.

Mitä urheilijat hyötyvät sponsoroinnista?

  • Ilmaiset treeni- ja kisakamat
  • Tukea kisamatkoihin
  • Näkyvyyttä sponsorin kanavissa

Mitä yritykset hyötyvät sponsoroinnista?

  • Näkyvyyttä brändille treeni- ja kisakamoissa
  • Näkyvyyttä verkossa, kuten urheilijan sosiaalisessa mediassa, haastatteluissa, verkkosivustolla tai blogissa

Samanlaista luettavaa:

1 vastaus "Urheilijalupaus – Ilmoittaudu ja saa sponsori"

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *