Todellinen huippuottelu tulossa – nappaako Makwan Amirkhani supervoiton?

Arvostettu vapaaottelija, Makunakin tunnettu Makwan Amirkhani on ollut huimassa iskussa. Hän saavutti viimeisimmän meriittinsä kesäkuussa, jolloin hän voitti selvästi brittiläisen Chris Fishgoldin. Tietoa seuraavasta ottelusta on odotettu jo pidempään, mutta kärsivällisyys on viimeinkin palkittu. UFC:ssä eli Ultimate Fighting Championship -organisaatiossa menestynyt srheilija käy nimittäin seuraavan ottelunsa marraskuussa New Yorkissa.

30-vuotiaalla vapaaottelijalla on mahdollisuus saada erittäin kova päänahka, koska vastustaja on höyhensarjan maailman 15 parhaan joukkoon lukeutuva huippu-urheilija. Jännitystä nostaa se, ettei vastapuolen nimeä ole toistaiseksi paljastettu. Voimmekin odottaa mielenkiinnolla, kuka Madison Square Gardenin UFC 244 -tapahtumassa astelee vastaan! Spekulaatiot käyvät kuumana, mutta varma tieto vastustajan identiteetistä julistetaan lähiaikoina.

Meillä suomalaisilla on mahdollisuus nauttia ottelusta laadukkaan suoratoistopalvelun avulla taistelusta reaaliajassa, sillä Makwan Amirkhani UFC live stream tvmatsit.comissa näkyvät suorana. Hurjassa vireessä oleva huippuottelija ei varmasti päästä vastustajaansa helpolla, vaan tekee kaikkensa päästäkseen vieläkin kovempiin matseihin. Saa nähdä, mitä anakondaotteestaan tunnettu taituri keksii vastustajansa pään menoksi. Varmaa on, ettei tätä Makun matsia kannata missään nimessä jättää välistä!

Ottelu on Turussa asustelevalle höyhensarjalaiselle hieno mahdollisuus tehdä lopullinen läpimurto UFC-sarjan huipulle ja vakiinnuttaa paikkansa suurimpien UFC-tähtien joukossa. Kunnianhimoinen vapaaottelija tekee varmasti kaikkensa ennen kaikkea tulevaisuutensa turvaamiseksi.

Amirkhani on menestynyt UFC-sarjassa upeasti

Puoliksi kurdilainen ja puoliksi suomalainen taistelija on niittänyt menestystä vapaaottelun kuninkuussarjana mielletyssä UFC:ssa, minkä johdosta hän on noussut monien suosikiksi. On otellut kuudessa ottelussa ja voittanut niistä viisi. Viimeisimmässä Tukholmassa järjestetyssä ottelussa oli kenties rajuin voittotapa, sillä hän kuristi vastustajansa. Fishgold ei enää kestänyt kuristamista, vaan hän luovutti kiltisti ottelun toisessa erässä ja antoi ottelun lopussa näyttävän kunnianosoituksen Amirkhanille.

Voittaminen on näkynyt myös huippu-urheilijan rahapussissa, sillä hän on viime vuosien aikana kuulunut Suomen parhaiten tienaavien urheilijoiden joukkoon. Hän esimerkiksi nettosi Ruotsissa järjestetyssä kesäkuisessa tapahtumassa yli 120 000 euroa.

Tasainen tulovirta alkoi jo vuonna 2016, jolloin hän tienasi vuodessa lähes 250 000 euroa pelkästään yhden UFC-ottelun turvin. Vuonna 2017 hän ansaitsi lähes 150 000 euroa, minkä jälkeen hän jäikin vuoden mittaiselle kisatauolle. Tauko kannatti, sillä hän on henkisesti ja fyysisesti huippuiskussa tulevia taisteluja varten.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *