Pokeritähtien tyyli kamppailla: Voitosta sadan tonnin veto

Olivier Busquet selviytyi kamppailun voittajana, vaikka hän on harrastanut lajia huomattavasti Alvaradoa vähemmän. Lähde: Flickr

 

Pokeripeliin osallistuminen on niin kutsuttua korkean riskin toimintaa. Mutta tasapuolisuuden nimissä on syytä todeta, että niin on myös kamppailulajeihin osallistuminen. Näin kävi, kun kaksi pokeriammattilaista kohtasivat kamppailukehässä.

On kuitenkin syytä muistaa, että pokeritähtien kamppailu eroaa tavallisesta kamppailulajien harrastajasta – ainakin suurimmassa osassa tapauksista. Suurin osa kamppailulajien harrastajista ei todennäköisesti treenaa tai kilpaile euron- tai dollarin kuvat silmissään, sillä rahan voittamiseen on olemassa muitakin keinoja. Yksi sellainen voi olla vaikkapa treenin jälkeen kotisohvalta käsin pelatut online-pelit, joita löytyy esimerkiksi https://www.casinohuone.com/ -sivustolta.

Yhdysvaltalainen Olivier Busquet sekä meksikolainen Juan Carlos Alvarado tunnetaan siis pääasiallisesti pokeripöydistä. Älyä, keskittymistä, omistautumista ja strategiaa vaativa ammatti ei kuitenkaan ole ainoa asia, mihin miehet keskittävät energiaa. Sen sijaan erityisesti Alvarado tunnetaan myös intohimoisena, niin ikään keskittymistä, omistautumista ja strategiaa vaativien, kamppailulajien harrastajana. 

Viime vuoden syyskuussa vasta hiljattain kamppailulajien harrastamisen aloittanut Busquet oli kilpailuhenkisellä tuulella, ja haastoi julkisessa tviitissään kenet tahansa kohtaamaan hänet sekalaisia kamppailulajeja yhdistävässä ottelussa, jonka voittaja kuittaisi kuusinumeroisen summan kahisevaa. Busquet oli juuri käynyt läpi rankan avioeron, ja halusi saada jotakin muuta ajateltavaa, oppia kamppailemaan sekä elämään kurinalaisempaa elämää. Näin myös kävi.

Sinisen vyön jiu jitsussa omaava sekä kickboxingissa mainetta niittänyt Alvarado vastasi tviittiin lähes välittömästi. Siinä missä Alvarado voitti Busquetin kokemuksessa, päihitti Alvarado Busquetin koossa – mies nimittäin on huomattavasti kilpakumppaniaan kookkaampi. Näin ollen pokerimiehet sopivat kohtaavansa toisensa sekalaisten kamppailulajien harrastamiseen tarkoitetulla salilla Las Vegasissa.

Sekä Busquet että Alvarado saapuivat paikalle molemmat voitontahtoa uhkuen – olihan kamppailussa tavallaan kyse heidän kunniastaan, rankan työn hedelmästä, sekä tietenkin sadan tuhannen dollarin suuruisesta voittosummasta. Rahapalkinto houkutti miehiä varmasti myös sen takia, että molemmat ovat pokerinpelaajia.

Vaikka Alvarado olikin harrastanut lajeja kauemmin, oli huomattavasti suurempikokoinen Busquet niskan päällä lähes ottelun ensimmäisestä hetkestä lähtien. Busquet onnistui upottamaan useita, lähes tajun vieviä yläkoukkuja Alvaradoon, joka yritti puolustautua mitä erilaisin keinoin. Ottelun yhdessä vaiheessa Alvarado saikin Busquetin suhteellisen voimakkaaseen kuristusotteeseen, mutta Busquet pääsi livahtamaan otteesta pakoon. Tästä suivaantuneena Busquet viimeisteli voittonsa upottamalla vielä useita iskuja Alvaradoon jättäen tämän lopulta maahan kolhittuna, Mixed Martial Arts -sivusto kertoo.

Mutta olivatko hiki, veri ja kyyneleet kaiken tämän arvoisia? Miesten ottelunjälkeisiä reaktiota katsomalla voidaan todeta, että kyllä oli. Näin ollen Busquet kuittasi voitostaan 100 000 dollaria sekä tietenkin ottelun voittajan arvonimen. Kuten sanottu, vedonlyönti ja kamppailulajit kulkevat käsi kädessä.

 

Samanlaista luettavaa:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *