Pasianssin yllättävät hyödyt kamppailulajeja harrastaville

Oletko koskaan kokenut sitä tylsää hetkeä istuskellessa olohuoneen tai keittiönpöydän äärellä keskellä luppoaikaa, kun korttipakka ilmestyy näköpiiriin takan tai kaapin reunustalta ja muistat nostalgisen yksinpelin, pasianssin? Monelle tämän tyylinen hetki on tuttu, mutta tiesitkö, että pasianssin pelaamisella on viihdyttämisen lisäksi yllättäviä hyötyjä, jopa kamppailulajeja harrastaville?

Pasianssi tunnetaan englannissa paremmin nimellä patience, joka todennäköisesti jo vastaa kysymykseen pelien hyödyistä. Pelissä täytyykin nimittäin kärsivällisesti katsoa rauhassa kaikki mahdolliset ja saatavilla olevat vaihtoehdot ennen päätöksen tekoa, sillä yksikin virheliike voi johtaa siihen, ettei peliä voi läpäistä.

Etuja hyvästä kärsivällisyydestä ovat muun muassa henkinen kestävyys vastoinkäymisten yllättäessä, joita voivat olla esimerkiksi viivästykset ja provokaatio. Täältä löytyy sinulle ilmainen pasianssi peli kärsivällisyyden harjoittamiseen ja kehittämiseen. Muutaman pelikierroksen otettua saatat ensi kerralla otellessasi huomata kärsivällisyyden tuomat hyödyt.

Keskellä kamppailua on kriittisen tärkeää pitää pää kylmänä ottelutoverin suusanallisten iskujen yllättäessä, ja juuri tätä varten pasianssia pelaamalla voit valmistautua otteluihin paremmin.

Vastaa