Parhaat kamppailulajiaiheiset kolikkopelit

Kolikkopelit kuuluvat nykyisin monien suomalaisten harrastuksiin, eikä niiden suosio näytä osoittavan laskun merkkejä. Erilaisia pelejä on useampia tuhansia ja ne ovat toinen toistaan mielenkiintoisempia, kauniimpia ja nautittavampia. Pelien valtavan määrän vuoksi on myös selvää, että kaikki mahdolliset teemat on käytetty useampaan otteeseen ja kamppailujait eivät tietenkään ole asiassa mikään poikkeus, vaan ilahduttavan moni kolikkopeli perustuu teemaltaan kamppailulajeihin. Tässä artikkelissa esittelemme joitakin suosituimpia kamppailulajiaiheisia kolikkopelejä.

Bruce Lee, iSoftBet

Legendaarinen Bruce Lee menehtyi jo vuonna 1973, mutta hänen nimensä elää ikuisesti. Onkin suorastaan odotettua, että mies on päässyt useampaankin kolikkopeliin. Tässä iSoftBetin kolikkopelissä on 5 kelaa kolmessa rivissä ja peräti 243 voittolinjaa. Peli on erinomainen osoitus iSoftBetin taidoista luoda mukaansatempaava ja nautittava kolikkopeli. Arvokkaammat symbolit ovat kiinalaiseen mytologiaan liittyviä, kuten temppeli ja lohikäärme ja pieniarvoisemmat symbolit sitten pelikorteista tutut A, K, Q, J, 10 ja 9 tyyliteltyinä versiona. Scatter-symbolina toimii tietenkin Bruce Lee itse.

Moni pelaa casinon kolikkopelejä ennen kaikkea niiden bonuspelien ja erilaisten ominaisuuksien vuoksi ja Bruce Lee -kolikkopeli ei petä tälläkään saralla. Pelin Wild-symboli laajenee osuessaan keskimmäiselle kelalle silloin tällöin kattamaan myös kelat 2 ja 4 vasemmalta lukien. Tällöin voittolinjoille osuus siis 4-5 samaa symbolia, joka tietää maukkaita voittoja. Pelin ilmaiskierroksiin päästäkseen, täytyy pelaajan saada keloille kolme Scatteria. Ilmaiskierroksilla pelaajalla on mahdollisuus saada 10 tai 15 ilmaiskierrosta kertoimella 3. Jos ilmaiskierroksille osuu laajeneva Wild, saa pelaaja siis todella suuren voiton. Huomioi, että samanniminen kolikkopeli on julkaistu myös WMS Gamingin toimesta. Kyseinen peli eroaa monella tavalla iSoftBetin Bruce Leestä, mutta on yhtä kaikki myös kokeilemisen arvoinen.

Rocky, Playtech

Kuten nimestä arvaa, Playtechin Rocky perustuu suosittuun ja suorastaan kulttimainetta nauttivaan elokuvasarjaan, joka kertoo Sylvester Stallonen näyttelemän Rocky Balboa -nimisen fiktiivisen nyrkkeilijän taipaleesta. Koko peli suorastaan huokuu kyseistä elokuvasarjaa ja pelaaja voi tuntea itsekin tallustelevansa Philadelphian kaduilla ja sen hämyisillä nyrkkeilysaleilla. Rockyssa on 5 kelaa kolmessa rivissä ja kaikkiaan 25 voittolinjaa. Pelin symbolit ovat Rocky-elokuvista tutut Rockyn vastustajat Ivan Drago, Apollo Creed ja Clubber Lang sekä Rockyn mielitietty Adrian. Wild-symbolina toimii itseoikeutetusti Rocky. Pelin vähäarvoisempia symboleja ovat perinteisten pelikorttimerkkien sijaan Amerikan lipun väreillä koristellut kirjaimet R, O, C, K ja Y.

Saamalla ainakin kolme Scatter-symbolia, pääsee pelaaja ilmaispyöräytyksiin, joita on tarjolla 15, 20 tai 25 riippuen Scatterien määrästä. Ilmaispyöräytyksillä voitot maksetaan kaksinkertaisina. Pelin erittäin kiintoisa ominaisuus on Knockout-bonuspeli, johon päästäkseen pelaajan täytyy saada ensimmäiselle kelalle valkoinen nyrkkeilyhanska ja viidennelle kelalle punainen nyrkkeilyhanska.

Bonuspelissä pelaaja valitsee Rockyn vastustajaksi joko Dragon, Creedin tai Langin. Tämän jälkeen alkaa 10 erän ottelu ja pelaaja voittaa rahaa jokaisesta Rockyn voittamasta erästä. Mikäli Rocky tyrmää vastustajansa, kaikki jäljellä olevat erät lasketaan Rockyn voittamiksi. Todella hauska bonuspeli.

UFC, Endemol Games

Ultimate Fighting Championship on ylivoimaisesti maailman suosituin vapaaottelupromootio ja siihen perustuvia konsolipelejä on tehty lukuisia. Endemol Gamesin UFC, tuo promootion mukaan myös kolikkopelien maailmaan. Pelissä on viisi kelaa kolmessa rivissä ja kaikkiaan 20 voittolinjaa. Pelissä on 10 erilaista symbolia, joista arvokkaammat, kuten ottelija, kehä ja veripisara liittyvät vapaaottelumaailmaan. Pelissä on kaksi eri bonuspeliä. Training Bonus, jolloin pelaaja saa ilmaiskierroksia, kun Training Bonus -scatter osuu kolmelle keskimmäiselle kelalle. Toinen bonuspeli, Fight Night Bonus, on mielenkiintoisempi. Siinä alkaa ottelu, jossa lyönnit ja potkut viuhuvat. Pelaaja voittaa rahaa riippumatta lopputulemasta, mutta voittamalla luonnollisesti enemmän.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.