Opi nyrkkeilyn perusteet näiden aloittelijan nyrkkeilyvinkkien avulla

Tiedät tämän luultavasti jo itse, mutta monet ihmiset eivät ole valmiita antamaan sinulle vihjeitä nyrkkeilyn aloittamiseen. Jos yrität oppia nyrkkeilemään, olet todennäköisesti jo löytänyt tämän.

Lisäksi, jos harjoittelet nyrkkeilyä kotona, sinulla ei ole valmentajia tai muita nyrkkeilijöitä, joilta oppia, etkä myöskään voi oppia kenenkään muun esimerkistä. On normi, että ennen kuin aloitat mitään uutta, sinun tulee käydä läpi toimitettu opas; Jos esimerkiksi haluat aloittaa NetBet Casino pelaamisen, harkitse oppaiden hankkimista ammattilaisilta.

Opi näistä kolmesta nyrkkeilyvinkistä aloittelijoille ennen kuin tulet liian ärtyneeksi tai, mikä vielä pahempaa, ennen kuin alat olla liian huolimaton tekniikallasi.

 

Lähtökohtana on peiliin katsominen.

Nyrkkeilytreeneihin sisältyy usein varjonyrkkeily harjoituksen peruskomponenttina. Älä aloita raskaan pussin työstämistä, ellet ole varma, että hallitset tietyt perustekniikat harjoittelemalla niitä ensin peilin edessä.

Jos katsot itsesi heittelevän lyöntejä peiliin, voit oppia oikean muodon jaloillesi, jalkoillesi, käsivarsillesi ja vartalollesi ja voit myös havaita välittömästi tekniikassasi olevat viat tai puutteet.

Aloita jokainen nyrkkeilytreenisi mukavasti kotonasi yhdellä tai kahdella varjonyrkkeilykierroksella.

Ole hyvä töissä.

Jos haluat tulla päteväksi taistelijaksi, sinun on turha tuhlata aikaasi lyönnin opettelemiseen, mutta jos sinusta tulee loistava taistelija, sinun on aloitettava lyönnin tunteminen. Tämä on hyvin tunnettu nyrkkeilylause.

Pusku on avain, joka avaa kaiken muun ja tasoittaa tietä muille iskuillesi. Sitä on mahdollista hyödyntää tehokkaasti ja puolustavasti, jos osaa käyttää sitä oikein. Sen ensisijainen käyttö on ohjata vastustajan huomio, mutta sitä voidaan käyttää myös tehokkaasti yksinään tehokkaana aseena.

Ota askel eteenpäin johtoasemaasi pidetyllä jalalla ja heilauta samalla suoraa kättäsi, jota pidetään johtoasemana.

Paranna kuntoasi

Sinun täytyy rakentaa kuntosi korkeammalle tasolle, mikä on yksi tärkeimmistä nyrkkeilyn aloitusneuvoista, joka usein jätetään huomiotta.

Jos olet liian uupunut heittämään lyöntiä tai laatikkoa täydellisessä muodossa, et voi opetella kumpaakaan!

Hyppynaru jokaisen harjoituksen alussa ja lopussa kahdella tai kolmella kierroksella voi parantaa kuntoasi heti harjoituksen alusta alkaen. Jos sinulla ei ole hyppynarua, voit käyttää sen sijaan hyppytukkeja harjoitukseen.

Lisäksi raskaan laukun kanssa työskennellessä kannattaa jatkaa itsensä haastamista asettamalla jokaiselle kierrokselle tavoite.

Esimerkiksi yksi kierroksen tavoitteista voi olla vähintään neljän eri lyöntiyhdistelmän heittäminen. Vähintään 200 lyöntiä voi olla seuraavan taistelukierroksen tavoite. Fyysinen kuntosi paranee, kun jatkat kehosi haastamista uusilla tavoilla.

Johtopäätös

Seuraavat kolme nyrkkeilyvinkkiä aloittelijoille auttavat sinua ja pyrkimyksiäsi, kun sinun on aika oppia nyrkkeily.

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *