Nyrkkeile tiesi rikkauksiin – testasimme Fisticuffs-nyrkkeilypelin

Haaveilitko joskus tienaavasi satojatuhansia euroja nyrkkeilykehässä, mutta lopulta käteen jäivätkin lähinnä ruhjeet rystysissä? Ei huolta, nyt on hyvä hetki ripustaa hanskat hetkeksi naulaan ja lähteä kokeilemaan taitojasi virtuaalikehässä.

Fisticuffs on nyrkkeilyaiheinen kolikkopeli, josta voi voittaa parhaimmillaan peräti 100 000 kolikkoa yhdessä ottelussa, mikä tarkoittaa euroissa 20 sentin panoksellakin jo 1 000 euron saalista. Ja mitä enemmän peliin uskaltaa panostaa, sitä suurempi on päävoittokin.

Tällainen peli on NetEntin Fisticuffs

Fisticuffsin pääosassa on kaksi nyrkkeilijäveijaria, joista toinen on tainnut syödä hieman liikaa proteiniia, kun taas toisella on jäänyt väliin aamupuurokin. Silti veljekset lähtevät molemmat kehään intoa puhkuen. Henki yli materian, sanotaan – ehkei kirvestä kannata sittenkään heittää kaivoon, vaikka peruskuntokausi olisikin jäänyt taas kerran lyhyeksi.

Tämä NetEntin kolikkopeli tarjoilee laadukasta sarjakuvamaista grafiikka. Pelin 5 rullaa, 3 riviä ja 20 voittolinjaa on sijoitettu asiaankuuluvasti nyrkkeilykehän sisään, ja kehän laidoilla voi nähdä vilauksia myös katsomosta. Itse rullilla pyörivät aiheeseen liittyvät symbolit: nyrkkeilytossut, se kuuluisa valkoinen pyyhe, penkki, kello, hanskat, pokaali ja mestaruusvyö, joka tuo tullessaan pelin suurimmat voitot. Viisi mestaruusvyötä voittolinjalla tarkoittaa 500 kolikon voittoa, joten menestyksestä todella palkitaan, kuten kuuluukin.

Fisticuffs poikkeaa monista muista netin kolikkopeleistä siinä, että tässä pelissä voittoja ei jaeta ainoastaan vasemmalta alkaen. Puolet pelin kymmenestä voittolinjasta alkavat nimittäin oikealta, joten molempiin suuntiin kannattaa vilkuilla kuin katua ylittäisi. Koskaan ei tiedä, mistä suunnasta se voittokoukku oikein lävähtää leukaan.

Iskuja satelee villisti

Entäpä sitten itse nyrkkeily? Ei huolta, kyllä tässä pelissä päästään tositoimiinkiin. Yllä esiteltyjen perussymbolien lisäksi pelissä on myös neljä erikoissymbolia: Wild, Stacked Wild, Straight Wild ja Diagonal Wild. Näistä kaksi jälkimmäistä ovat pelin nyrkkeilijäkaverukset itse, jotka toistensa viereen osuessaan ilmaisevat itseään melko väkivaltaisesti. Jos et ole aiemmin pelannut kolikkopelejä netissä, mainittakoon myös sen verran, että ”wild” tarkoittaa ns. jokeria, joka korvaa kaikki muut pelin perussymboleista.

Straight Wild on nyrkkeilijöistä lihavampi, mistä kertoo jo kyseisen symbolin heikko liikkuvuuskin. Tämä symboli esiintyy ainoastaan rullalla kolme, eikä hievahda paikaltaan kuin iskeäkseen pienemmän ystävänsä kauemmas. Kun Straight Wild saa viereensä Diagonal Wildin, iskee lihava nyrkkeilijä laiheliinin yhden pykälän vasemmalle tai oikealle, ja näiden väliin jäävä ruutu muuttuu sekin wildiksi. Samalla aktivoituu Boxing Feature. Tämä tarkoittaa sitä, että kaikki ruudulla olevat wildit jähmettyvät paikalleen, ja pelaajalle annetaan uudelleenpyöräytys. Nämä pyöräytykset voivat osoittautua todella arvokkaiksi, koska ruudulla on aina vähintään kolme wild-symbolia.

Diagonal Wild on todellinen höyhensarjalainen, mutta pienessä miehessä riittää silti virtaa. Tämä symboli liikkuu hieman kaveriaan vikkelämmin, sillä se esiintyy sekä rullalla 2 että 4. Kuten sanottua, isomman kaverin viereen joutuessaan Diagonal Wild lennähtää pykälän kauemmas. Mikäli symbolit ovat vinottain, päättyy ottelu tasapeliin, ja uusi wild-symboli ilmestyy joko Diagonal Wildin ylä- tai alapuolelle. Tässäkin tapauksessa aktivoituu sama Boxing Feature kuin yllä.

Kahdesta muusta erikoissymbolista Wild pitää juuri sen minkä lupaa – korvaa kaikki muut pelin symboleista. Stacked Wild on hieman ujompi tapaus, sillä se tulee mukaan peliin ainoastaan Boxing Feature -uudelleenpyöräytyksillä. Se voi peittää alleen kokonaisen rullan, jolloin voitot nousevat yleensä todella huimiksi.

Muistetaan siis, että tässä tapauksessa ruudun keskiosassa on jo nyrkkeilymatsin jäljiltä vähintään kolme wildiä. Stacked Wild esiintyy ainoastaan rullilla 1 ja 5, mikä olisi normaalipelissä hieman huonompi juttu voittomahdollisuuksien kannalta. Fisticuffsissa asiat ovat toisin, koska voitot jaetaan molempiin suuntiin. Myös vitosrullan Stacked Wild on siis todella arvokas.

Aloita pelaaminen ilmaiseksi ja voita oikeasti

Jos et ole aiemmin pelannut rahapelejä netissä, niin varsinkin uudet kasinot tarjoavat ilmaiskierroksia uusille pelaajilleen todella avokätisesti. Joskus näitä kierroksia saadakseen on tehtävät rahatalletus, mutta usein ilmaiset kierrokset jaetaan täysin ilman talletusta. Näissä tapauksissa sinun ei tarvitse tehdä muuta kuin avata pelitili ja pääset pelaamaan kolikkopelejä ilmaiseksi.

Usein ilmaiskierroksia ei voi käyttää kaikkiin peleihin, joten Fisticuffs-ilmaiskierrosten löytäminen voi olla hankalaa. Onneksi ilmaiskierroksilla voitetut rahat ovat pelattavissasi juuri niin kuin haluat, joten suosittelemme hakemaan kasan ilmaiskierroksia mihin kolikkopeliin tahansa ja sijoittamaan voitot virtuaaliseen nyrkkeilyuraasi. Onko sinusta tyrmäämään vastustajasi?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.