Mobiilivedonlyönti ja kamppailulajit

Vuosien saatossa vedonlyöntimahdollisuudet urheilutapahtumista ovat monipuolistuneet merkittävästi Internetin kautta. Aiemmin vetoa pystyi lyömään vain kasvotusten. Nykyään vetoa voi lyödä Internetissä, ja koska älypuhelimet ovat yleistyneet, on vedonlyönti mobiilistikin vaivatonta. Kellonajalla tai fyysisellä sijainnilla ei ole merkitystä, kuten ennen oli.

Ensimmäinen varmistettava asia on se, että mobiilivedonlyöntisivusto sopii laitteellesi, oli se sitten Android, iPhone tai jokin muu. Tämän lisäksi voit katsoa, löytyisikö puhelimesi sovelluskaupasta tietyn vedonlyöntisivuston sovellusta, mikä helpottaisi vedonlyöntiä entisestään.

Mobiilivedonlyöntisivustot tarjoavat usein kampanjoissaan bonuksia ja muita etuja. Tervetuliaistarjoukset voivat olla merkittäviä, joiden kautta voi säästää satoja euroja tai enemmänkin. Toinen hyödyllinen bonus on omalle tilille rahan lisäämisen yhteydessä tarjottava talletusbonus, joka voi parhaimmillaan tuplata talletettavan rahamäärän. Näiden lisäksi on olemassa erilaisia kampanjoita, joiden kautta voi saada monenlaisia bonuksia. Näitä varten kannattaa seurata omaa sähköpostiaan sen jälkeen kun on rekisteröitynyt vedonlyöntisivustolle.

Ennen päätöksen tekemistä on hyvä silmäillä, mistä urheilulajeista voit lyödä vetoa. Yksinkertaisista olisi, jos voisit samalla sivustolla lyödä vetoa kaikista sinua kiinnostavista lajeista ja niiden kilpailuista. Muussa tapauksessa saatat olla jossakin vaiheessa tilanteessa, jossa joudut etsimään toisen sivuston tiettyjä urheilulajeja ja niistä vetoa lyömistä varten.

Käyttöliittymä on tärkeä osa mobiilivedonlyöntiä, sillä käyttämisen helppous ja mukavuus määrittelee suuren osan minkä tahansa mobiilisivuston kokemusta. Valikoiden sijainti, niiden loogisuus, hakutoiminnot ja niin edelleen ovat tärkeä osa jokapäiväistä käyttökokemusta. Käyttökokemus on myös hyvin henkilökohtaista, joten hyvät käyttökokemusarvostelut saanut sivusto ei välttämättä sovi sinulle, ja toisaalta sinä voit pitää sivustosta, josta jotkut muut eivät pidä. Tämä selviää vain kokeilemalla.

Talletusvaihtoehdot ovat olennainen osa mobiilivedonlyöntisivustoja. Sinun tulee löytää sivusto, jolle voit tallettaa rahaa haluamallasi tavalla. Muussa tapauksessa vedonlyönti muodostuu hankalaksi tai mahdottomaksi. Talletusten osalta on hyvä huomioida mahdolliset siirtokulut.

Kuten millä tahansa sivustolla, jossa olet asiakkaana, myös mobiilivedonlyöntisivustolla asiakaspalvelun merkitys on tai voi olla suuri. Jos tarvitset apua, on tärkeää saada sitä sekä nopeasti että asiantuntevasti. Tässä on hyvä huomoida mahdolliset toimistoajat: jos sivustolla on asiakaspalvelua vain tietyn maanosan tiettyinä toimistoaikoina, toisella puolella maapalloa elävä voi kokea tämän vaikeaksi yhtälöksi. Samoin jos asiakaspalvelu toimii vain puhelimitse, on näiden puheluiden kustannus laskettava kokonaiskuluihin. Täten kätevimmäksi muodoksi jää keskustelupohjainen (chat) asiakaspalvelu, joka on käytettävissä liki tai täysin vuorokauden ympäri viikon jokaisena päivänä. Vetoa kun lyödään päivästä tai kellonajasta riippumatta. Hyvä ajatus on kokeilla sivuston asiakaspalvelua ennen kuin rekisteröityy maksavaksi asiakkaaksi.

LeoVegas Vedonlyönti on mobiilivedonlyöntisivusto, jonka osalta tärkeimmät yllä mainitut kriteerit toteutuvat hyvin. Asiakaspalvelusta vastattiin sekunneissa ja suomeksi, ja tarjottu tieto vastasi kysymyksiin. Urheiluvalikoima on varsin laaja.

Tällä hetkellä Venäjällä pelattavien jalkapallon maailmanmestaruuskisojen kaikista otteluista voi LeoVegasissa lyödä vetoa. Koska jalkapallon MM-kisat tarjoavat aina yllätyksiä, tämä heijastuu otteluiden kertoimissa. Esimerkiksi 21.6. pelattavan Ranskan ja Perun välisessä ottelussa Perun voittokerroin on 6.10, ja 22.6. pelattavan Brasilian ja Costa Rican välisessä ottelussa Costa Rican voittokerroin on 19.00.

Jalkapallon vedonlyöntikohteet eivät suinkaan rajoitu MM-kisoihin, vaan esimerkiksi 20.6. pelattavassa Kolmosen ottelussa TPK-ÅIFK jälkimmäisen voittokerroin on 5.00.

Kamppailulajien osalta LeoVegas tarjoaa kattavan valikoiman. Kaikki UFC-tapahtumat ovat vedonlyöntikortissa. Esimerkiksi heinäkuun 8. päivänä UFC 226 -illassa pääottelun eli raskaansarjan mestaruustaistossa kohtaavat Stipe Miocic (18-2) ja Daniel Cormier (20-1). Huippujännittävässä titteliottelussa 35-vuotiaan ja 193-senttisen Miocicin voittokerroin on 1.30, ja 39-vuotiaan ja 180-senttisen Cormierin voittokerroin on 3.40.

LeoVegasin sivuja selaamalla voi löytää urheilulajeja nyrkkeilystä ja tenniksestä tikanheittoon ja tietokonepeli Counter Striken eri liigaotteluihin. Vankinkin urheilufani löytää taatusti vedonlyöntikohteita sivustolta.

Haastattelu: Leevi Uimonen, CRM Manager, LeoVegas

Kuinka kauan olet työskennellyt LeoVegasilla ja mitä kaikkea työnkuvaasi kuuluu?

Olen työskennellyt LeoVegasilla nyt noin 5 kuukautta, ja työnkuvaani kuuluu muunmuassa maakohtaisten urheilukampanjoiden kokoaminen ja raportointi.

Mistä saat inspiraatiota kampanjoiden keksimistä varten?

Tulevat urheilutapahtumat antavat aina hyvän pohjan inspiraatiolle, josta on hyvä lähteä rakentamaan tarkempaa suunnitelmaa. Myös aikaisempi kokemus markkinoinnin parista auttaa paljon, sillä ala on helposti sovellettavissa.

Milloin kampanjoita kannattaa erityisesti seurata? Tuleeko niitä joskus enemmän, joskus vähemmän?

Suuret urheilutapahtumat ovat aina hyvä indikaattori kampanjoille, mutta suosittelen itse tarkistamaan kampanjat viikottain tai jopa päivittäin, sillä teen myös kampanjoita jotka eivät välttämättä ole aina sidottu juuri tiettyyn tapahtumaan. Itse työssäni pyrin pitämään kampanjoiden rytmin tasaisena, mutta tietenkin suomalaisten suosimien tapahtumien aikana kampanja väli on hieman tiheämpi kuin esimerkiksi Kriketin kisojen aikana.

Onko mobiililaitteille erikseen omia kampanjoita?

Leovegas on mobiilipelaamisen pioneeri, joten panostamme mobiiliin, niin tuotepuolella kun kampanjoissammekin. Puhelin on lähes aina kaikkialla mukana, mikä tekee pelaamisesta entistä vaivattomampaa. Suurin osa kampanjoistamme toimivat sekä mobiililla, sekä tietokoneella, mutta välillä teemme erityisesti mobiilille suunnattuja kampanjoita. Esimerkiksi Juhannuksena, kun ihmiset viettävät aikaa mökeillä, eikä konetta tule välttämättä raahattua mukaan.

Millä tavoilla pelaajat saavat ilmoituksia kampanjoista?

Pääkommunikointitapamme ovat tekstiviesti ja sähköposti, joskus jopa ystävällinen henkilökuntamme voi soittaa pelaajille, ja ilmoittaa kampanjoistamme, nämä kaikki tietenkin vain, jos pelaaja on antanut siihen suostumuksen. Mobiiliteollisuuden kehittyessä, mahdollista voisi olla myös WhatsApp, sekä näyttölle ponnahtavat ilmoitukset.

Onko itse kamppailulajeihin tulossa erilaisia kampanjoita?

Kuten aikaisemmin mainitsin, osa kampanjoistamme ei ole sidottu mihinkään urheiluun, joten kampanjoita voi käyttää myös kaikkiin kamppailulajeihinkin. Toki, jos suurempi MMA tai nyrkkeilyottelu on tulossa, siitä varmasti kampanja saadaan aikaiseksi. Esimerkkinä viime elokuussa järjestetty Mayweather – Mcgregor aktivoi lähes kaikki kanavat, vaikka kyseessä olikin kahden eri kamppailulajin ottelijat.

Miksi pelaajien kannattaa osallistua kampanjoihin?

Kampanjoihin osallistumalla saa huomattavan edun omaan pelaamiseen, oli se sitten tulostavoitteellista tai vain ajanvietettä. Erilaisilla bonuksilla ja ilmaisvedoilla voi jopa tuplata oman balanssin, jolloin pelikokemuksesta voi nauttia tuplasti pidempään – tai tuplata panoksensa jolloin voitotkin voivat olla tuplasti suuremmat. Järjestämme LeoVegasilla myös paljon kilpailuita joista voi voittaa suuria palkintosummia, pelipaitoja, teknologiaa tai matkoja eri tapahtumiin – esimerkiksi Jalkapallon MM kisojen finaaliin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *