Mitkä viisi tärkeää asiaa tarvitset nyrkkeilyottelun viihdyttävään nettikatseluun?

Tulevana viikonloppuna on luvassa pitkään ja hartaasti odotettu jännittävä urheilutapahtuma. Luvassa on nimittäin nyrkkeilyn aatelia aivan ammattilaistason huipulta. Sitä ennen olisi kuitenkin tärkeää järjestää tarvittavat puitteet kuntoon, jotta penkkiurheilutapahtumasta saadaan irti kaikki mahdollinen.

Mitä asioita tulisi ottaa huomioon, kun haluaa katsoa urheilua netistä? Lyhyesti, onnistuneen otteluillan takaamiseksi riittää muutama yksinkertainen juttu. Tällaisia ovat esimerkiksi seuraavat asiat:

Kaikki näyttää paremmalta isolta ruudulta

Koolla on väliä, tässä tapauksessa television ruudun tuumakoolla. On täysin eri asia seurata nettilähetystä 32-tuuman telkkarista, kuin esimerkiksi 55-tuuman televisiosta. Näin ollen voidaan vetää johtopäätös, että mitä isompi ruutu sen parempi kokemus katsojalle. Suurempi televisioruutu tuo kotikatsomoon livetapahtuman tuntua. Siten on helpompi kuvitella, että istuisit itse seuraamassa ottelua nyrkkeilykehän aitiopaikalla.

Suuren ruudun lisäksi myös äänentoiston on tärkeää olla kunnossa, jotta ottelun äänimaailma kongin kumahduksesta aina yleisön hurraamiseen saakka luovat entisestään ainutlaatuista ottelun tunnelmaa.

Käytössä tulee olla riittävän nopea nettikaista

Yksi tärkeimmistä asioista, joka nettilähetyksen katsomiseen tarvitaan, on nopea nettiyhteys. Tämä perusasia pitää olla kunnossa onnistuneen nyrkkeilymatsin katsomiseksi. Hitaalla tai muuten epävakaalla netillä lähetyksen katsominen on sekä haastavaa että hermoja raastavaa, tai jopa mahdotonta.

Nettiyhteyden nopeuden lisäksi on huomioitava, että tietyt urheilulähetykset, varsinkin nyrkkeilyottelut, eivät välttämättä näy kaikissa maissa. Tällaiset maakohtaiset estot voi kiertää VPN-palvelujen avulla. Näin ollen voit nauttia urheilulähetyksestä, vaikka se olisikin estetty kyseisessä maassa.

Mukavuus ennen kaikkea

Telkkari ja nopea netti eivät pelkästään riitä, mikäli haluaa asettua seuraamaan mukavasti jännittävää suoratoistoa. Mikä olisikaan mukavampaa kuin seurata nyrkkeilyottelua houkuttelevalta kotisohvalta käsin.

Ison television kaveriksi kuuluu ehdottomasti olohuoneen laajalti valtaava iso ja nautinnollinen laiskanlinna, eli sohva. Otteluun voi eläytyä täysin rinnoin silloin, kun tietää takana olevan paljon tilaa eläytyä tunnelmaan.

Sohvaan saa lisättyä pehmeyttä asettamalla sille ylimääräisiä tyynyjä. Tällaisia voivat olla esimerkiksi koristetyynyt. Mikäli niille ei normaalisti ole sohvalla tilaa, voi myös hyödyntää jo olemassa olevia tyynyjä ja lainata niitä vaikka omasta sängystä.

Tyhjällä mahalla ei marssita

Onnistuneen otteluillan takeena on myös oikeanlainen tankkaus. Jännittävän ja viihdyttävän nyrkkeilylähetyksen seuraaminen vaatii oikeanlaiset eväät. Jääkaappi pitää olla hyvissä ajoin täytettynä virvokkeilla. Niiden kaveriksi sopii erinomaisesti sopivan rasvainen ja suolainen ruoka, kuten vaikkapa makunystyröitä hivelevät hot wings -kanansiivet tai uunipellillinen suussa sulavia nachoja.

Isännän ei tarvitse enää kokata, sillä nykyisin voi onneksi tilata helposti haluamaansa ruokaa eri mobiilisovellusten tai nettisivustojen kautta. Näin jokainen saa nauttia juuri sitä ruokaa, jota haluaa ottelun aikana.

Ruoan lisäksi on myös järkevää hankkia muutama pussillinen sipsejä tai suolattuja pähkinöitä varastoon, sillä ne tulevat mitä suurimmalla todennäköisyydellä tarpeeseen illan mahdollisesti venähtäessä yön pikkutunneille.

Kaksin aina kauniimpaa, mutta porukassa vielä parempaa

Seuraavana vinkkinä on se, että yksinään on tylsä löhötä sohvalla ranskalaisten ja oluen kanssa. Eksklusiiviset urheilukokemukset on tehty seurassa jaettaviksi. Ilta pitääkin ehdottomasti jakaa hyvien ystävien kesken. Kutsu siis hyvissä ajoin hyvä porukka ystävyksiä kokoon, jolloin saat otteluillasta täydellisen.

Esimerkiksi sosiaalisen median avulla on helppo kutsua porukkaa kasaan, vaikka hiukan normaalia lyhyemmälläkin varoitusajalla.

Onnistuneen illan sekoitus on siis melko yksinkertainen

Sinun ei siis tarvitse olla kouluttautunut ammattilainen tapahtumajärjestelyiden osalta saadaksesi aikaiseksi onnistuneen nyrkkeilyillan. Oikeastaan se riittää, että asunnosta löytyy tarpeeksi suuri ruutu urheilutapahtuman katsomiseen, nopea ja luotettava nettiyhteys, riittävästi pehmeää istumatilaa koko porukalle, sekä ruokaa ja juomaa. Kotona tehtävä ruoka ja juomatarjoilu eivät kuitenkaan ole enää välttämättömyyksiä erilaisten ruoan tilaukseen tarkoitettujen mobiilisovellusten ansiosta.

Illan kruunaa ehdottomasti seura. Tämä onkin onnistuneen nyrkkeilyottelun seuraamisen tärkein salaisuus.

Vastaa