Kamppailulajit, seuraava tapahtuma

Kun katsomme tarkemmin kamppailulajien suosiota, huomaamme, että se on kasvanut viime vuosien aikana hurjasti. Moni aloittaa jonkin näistä lajeista uutena harrastuksena ja toiset taas aloittavat seuraamaan tapahtumia, joissa muut kisaavat. Kamppailulajit ovatkin erittäin mielenkiintoinen siksi, että niitä on monia erilaisia ja kisaajien tulee osata laji kunnolla, joka vaatii vuosien harjoittelua. Erilaiset urheilutapahtumat ovat jo suuressa suosiossa ja osa niistä on jo ottanut joitakin kamppailulajeja osaksi ohjelmiaan. Kamppailu saa ehdottomasti uudenlaisen tunnelman, kun kisa käydään suurella areenalla ja tietysti säännöt ovat sen mukaiset. Kisoja katsoessa moni myös haluaa lyödä vetoa voittajan suhteen ja siihen nämä lajit ovat erittäin sopivia. Jos siis haluat lisäjännitystä kisoihin, valitse suosikkisi ja aloita vedonlyönti. Seuraavaksi katsommekin, mitkä lajit ovat tähän parhaita.

Vedonlyönti osana kamppailulajeja

Tapahtumat ovat jo itsessään erittäin jännittäviä ja moni varmasti valitsee kisaajista oman suosikkinsa jo ennen sen alkua. Jos haluat lyödä vetoa siitä, voittaako suosikkisi, voit tehdä sen helposti myös netin välityksellä. Unibet tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden lyödä vetoa usean eri kamppailulajin välillä ja pääpotit ovat suuret. Muista siis etsiä tietoa eri lajeista ja tietysti kisaajista, ennen kuin aloitat vedonlyönnin, jotta voit olla päätöksestäsi varma ja seurata kisaa parhailla mahdollisilla tavoilla. Unibet bonuskoodi 2021 auttaa sinut hyvin alkuun vedonlyönnin pariin, sillä pääset käyttämään suuremman summan kisaan. Älä siis odota enää, vaan tutustu suurimpiin kisoihin ja valitse niistä itsellesi kiinnostavin!

Suosituimmat kamppailulajit ja tapahtumat

Vedonlyönti on suuressa suosiossa kun puhumme erilaisista urheilutapahtumista. Kamppailulajit eivät ole tässä asiassa poikkeus, vaan ne sopivat hyvin mukaan erilaisiin vetoihin ja kertoimiin. Jos et kuitenkaan ole varma, mikä laji sinua kiinnostaa eniten tai mistä voisit aloittaa, me haluamme esitellä sinulle parhaat kamppailulajit, joita voit seurata erilaisten kisojen välityksellä.

Vapaaottelu

Ensimmäiseksi voimmekin esitellä vapaaottelun, joka on varmasti monelle tuttu, vaikka ei olisi ollut kiinnostunut urheilutapahtumista ennen. Vapaaottelu on kiinnostava siksi, että se yhdistää monien eri lajien hyviä puolia ja säännöt vaihtelevat aina kisoittain. Tämä laji on suosittu ympäri maailmaa ja myös Suomessa ollaan erittäin kiinnostuneita kisaamisesta. Voit siis löytää kilpailuja, joita järjestetään ympäri vuoden ja monissa eri maissa.

Tulevia vapaaottelutapahtumia Suomessa ovat:

  • Suomi MMA Cup 2 2021, joka järjestetään lokakuussa.

  • Total Fight Night V, joka järjestetään marraskuussa.

  • Suomi MMA Cup 3 2021, joka järjestetään joulukuussa.

Jos taas haluat päästä lyömään vetoa suurempien kisojen parissa, voimme ehdottomasti suositella UFC, eli Ultimate Fighting Championship, kisoja. Kamppailuja järjestetään jopa viikoittain ja yleensä kisaajia on tapahtumassa kaksi kerrallaan, eli vedonlyönnin kannalta valinta on tehtävä kahden kisaajan välillä.

Tulevia UFC -tapahtumia ovat:

  • UFC Fight Night, joita järjestetään viikonloppuisin aina joulukuuhun saakka.

  • UFC 267: Blachowicz vs. Teixeira, joka järjesteään lokakuussa.

  • UFC 268: Usman vs. Covington 2, joka järjestetään marraskuussa.

  • UFC 269, joka järjestetään joulukuussa.

Nyrkkeily

Seuraavaksi haluamme esitellä nyrkkeilyn, joka on edellisen lajin tapaan erittäin suosittu kamppailulaji, josta moni on jo innostunut. Kisoja järjestetään sekä Suomessa että ulkomailla ja jännitysti ei varmasti näistä tapahtumista puutu.

Tulevia nyrkkeilykisoja Suomessa ovat:

  • A ja B-juniorit SM-kilpailut, joka järjestetään lokakuussa.

  • Kajaani Turnaus, joka järjestetään marraskuussa.

  • SM- nyrkkeilyt, joka järjestetään joulukuussa.

Ulkomaisia kisoja järjestetään koko loppuvuoden ajan jopa viikoittain. Tämän lisäksi usein lauantaisin järjestetään jopa useampi ottelu kerralla, joissa suositut nyrkkeilijät kisaavat toisiaan vastaan. Näissä kisoissa voidaan tietysti nähdä myös suomalaisia nyrkkeilijöitä, joten muista tarkistaa, mikä kisa on seuraavaksi tulossa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.