Kaikkien aikojen parhaat kamppailulajiurheilijat

Parhaat kamppailulajien harrastajat ovat usein niitä, jotka ovat löytäneet keinon tasapainottaa sekä henkisiä että fyysisiä kykyjään. He saattavat treenata tuntikausia joka päivä, mutta he osaavat myös ottaa rennosti, kun on tarve.

Siksi monet urheilijat hyödyntävät meditaatiota ja muita tietoisuuteen perustuvia tekniikoita osana harjoitusohjelmaansa. He haluavat hyötyä henkisistä eduista uhraamatta fyysisiä kykyjään.

Viisi parasta kamppailu-urheilijaa kautta aikojen ovat Habib Nurmagomedov, Conor McGregor, Floyd Mayweather Jr, Manny Pacquiao, Ronda Rousey, ja Anderson Silva. Jos haluat kannustaa suosikkisi voittoon ja jännittää lopputulosta, niin ota tästä comeon bonuskoodi.

Vaikka näillä viidellä urheilijalla on erilaiset taistelutyylit, heillä kaikilla on yksi yhteinen asia: intohimo siihen, mitä he tekevät.

Parhaat kamppailulajiurheilijat TOP 6

Habib Nurmagomedov

UFC:n kevyen sarjan mestari Habib ”The Eagle” Nurmagomedov on tunnettu dominoivasta ottelutyylistään.

Hän on voittamaton UFC:ssä eikä ole koskaan hävinnyt erää. Hänen armoton otetekniikkansa yhdistettynä kestävyyteen tekee hänestä yhden tämän päivän pelätyimmistä ottelijoista MMA:ssa

Habib on kotoisin Dagestanin Makhachkalasta, joka sijaitsee Venäjällä, mutta hän asuu ja harjoittelee tällä hetkellä Amerikassa American Kickboxing Academyssa (AKA), joka sijaitsee San Josessa Kaliforniassa.

Conor McGregor

UFC:n suurin tähti Conor McGregor on dominoinut vastustajiaan jo vuosia. Hän on ensimmäinen ja ainoa ottelija, joka on koskaan pitänyt hallussaan kahta mestaruutta kahdessa eri painoluokassa yhtä aikaa.

Vuonna 2017 hänestä tuli ensimmäinen ottelija, joka on kantanut samanaikaisesti kahden painoluokan vöitä, kun hän tyrmäsi Eddie Alvarezin New Yorkissa.

Floyd Mayweather JR

Floyd Mayweather JR on eläkkeellä oleva yhdysvaltalainen ammattinyrkkeilijä. Hän syntyi Grand Rapids Michiganissa 24. helmikuuta 1977 ja on ollut koko uransa ajan voittamaton.

Floydin isä ja setä olivat myös nyrkkeilijöitä ja auttoivat Floydia harjoittelemaan nuoresta pojasta lähtien.

Ensimmäisen kerran hän voitti alueellisen mestaruuden ollessaan vain 17-vuotias kukistamalla Alex Ramosin kahdeksannessa erässä tyrmäyksellä. Vuonna 1996, 19-vuotiaana, Mayweather siirtyi ammattilaiseksi koottuaan ennätyksen 22-0 voitolla, joista 18 tapahtui tyrmäyksellä.

Manny Pacquiao

Nyrkkeilymaailmassa on vaikea olla tietämättä Manny Pacquiaosta. Filippiiniläinen nyrkkeilijä on ollut vaikuttavassa voittoputkessa yli vuosikymmenen ajan, ja hän on kaikkien aikojen ensimmäinen kahdeksankertainen maailmanmestari.

Monet eivät välttämättä tiedä, että hän oli aikoinaan katulapsi, joka taisteli tiensä ulos köyhyydestä pelkällä päättäväisyydellä.

Pacquiaon yksi kuuluisimmista otteluista oli Floyd Mayweather Jr vastaan vuonna 2015. Amerikkalainen nyrkkeilijä Floyd Mayweather voitti ottelun ja julkisuudessa on liikkunnut sen jälkeen huhuja koskien uusintaottelua, mutta sitä ei ole vielä tapahtunut.

Ronda Rousey

Ronda Rouseyn tarina on mielenkiintoinen.

Hän on ollut julkisuudessa jo useiden vuosien ajan, ja noussut huippu-urheilijasta aina kulttuuri-ikoniksi saakka, joka inspiroi tarinallaan ja saavutuksillaan miljoonia ihmisiä ympäri maailmaa.

Hänen viimeisin saavutuksensa oli UFC:n naisten kaksoissarjan mestaruuden voittaminen Bethe Correiaa vastaan UFC 190 -tapahtumassa 1. elokuuta 2015, jota hän puolusti menestyksekkäästi voittamalla Cat Zinganon ja Holly Holmin, ennen kuin hävisi Amanda Nunesille joulukuussa 2016.

Anderson Silva

On vaikea keksiä ottelijaa, joka olisi ollut parhaimmillaan hallitsevampi kuin Anderson Silva. Hänen 17 ottelun tappioton putkensa on ikimuistoinen, ja Silva viettikin 10 vuotta UFC:n keskisarjan mestarina puolustaen titteliä ennennäkemättömät seitsemän kertaa.

Mutta kaikki romahti, kun Chris Weidman sai hänet kiinni raa’alla vasemmalla koukulla, joka sai hänen leukansa lentämään paikoiltaan 6. heinäkuuta vuonna 2013 – olisi mielenkiintoista nähdä mihin suuntaan Silvan ura olisi lähtenyt ilman tätä tapahtumaa.

Yhteenveto

Tässä olivat maailman kuusi parasta kamppailulajiurheilijaa. He saattavat treenata eri tavoin, mutta jokaisella heistä on omat vahvuutensa ja ainutlaatuinen persoonallisuutensa.

He ovat kaikki inspiroivia yksilöitä, joilla on erilaiset syyt haluun menestyä. Floyd Mayweather Jr. haluaa tulla tunnetuksi kaikkien aikojen suurimpana nyrkkeilijänä; Manny Pacquiao taas haluaa todistaa olevansa yksinkertaisesti paras.

Conor McGregor taistelee maineen vuoksi, Khabib Nurmagomedov taistelee perheensä vuoksi. Olivatpa syysi mitkä tahansa, kamppailulajit voivat olla loistava tapa päästä kuntoon ja pitää samalla hauskaa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.