Italialaiset kamppailulajiurheilijat

Sanotaan, että matka on tärkeämpi kuin määränpää. Näin voidaan sanoa monista asioista, mutta se pätee erityisesti kamppailulajeihin. Täydellisyyden ja mestaruuden tavoittelu vaatii omistautumista ja sitoutumista, mistä italialaiset ovat tunnettuja. Italialla on pitkä historia taistelulajien parissa, ja se juontaa juurensa antiikin Kreikkaan. Bet365 on hyvä keino lisätä jännitystä otteluihin, jos haluat nähdä miten italialaiset käyttävät taitojaan urheilussa nykyään.

Italialaiset käyttivät miekkojen ja keihäiden kaltaisia aseita taistellessaan kreikkalaisia vastaan jalan tai hevosen selässä. Nykyään italialaiset kamppailulajien harrastajat käyttävät edelleen näitä samoja taitoja omalla tavallaan: he taistelevat ilman aseita käyttäen kehoaan aseena.

Tässä artikkelissa tutustumme muutamiin italialaisiin kamppailulajiurheilijoihin.

Mara Romero Borella – MMA

Mara Romero Borella, italialainen ammattimainen vapaaottelija, joka kilpailee Ultimate Fighting Championshipin naisten sarjassa.

Borella aloitti MMA-uransa vuonna 2014 ja on ottellut pääasiassa Euroopan piirissä. Hän liittyi Invicta Fighting Championshipsiin ennen kuin allekirjoitti sopimuksen UFC:n kanssa viime vuonna, jossa hän on edelleen voittamaton.

Tätä nousevaa tähteä kannattaa pitää silmällä, sillä hän on tunnettu tarkasta iskukyvystään ja tuhoisista käsivarsiotteistaan.

Stefano Paternò – MMA

Italialaisen painin jälkeläinen Stefano Paternò tuo mukanaan esi-isiensä taidot otteluihin. Tämä nyrkkeilijä tunnetaan parhaiten mielenkiintoisesta tyylistään, jossa nopeus ja kestävyys ovat tärkeämpiä kuin raaka voima. Paternò hallitsee sekä MMA:n että potkunyrkkeilyn, mutta hänellä on myös musta vyö taekwondossa.

Tällä hetkellä tappioputkessa oleva 25-vuotias tarvitsisi voiton. Jos pidät nopeista ja jännittävistä kamppailulajeista, sinun kannattaa ehdottomasti katsoa Stefano Paternòn otteluita.

Leonardo Damiani – MMA

Leonardo Damiani on italialainen vapaaottelija, joka on syntynyt 30. elokuuta 1990. Pituutta Damianilta löytyy 178cm.

Leonardo Damiani on kova ottelija, jolla on 5 ottelun voittoputki! Hän painaa 77 kg, ja kuuluu Aurora Mixed Martial Arts nimiseen seuraan.

Leonardo on saavuttanut monia saavutuksia koko hänen MMA uransa aikana ja tällä hetkellä hänen tilastonsa on 10-2-1.

Jos pidät teknisten ottelijoiden katselusta, Damiania kannattaa seurata, hänen otteluistaan ei tapahtumia puutu.

Rocky Marciano – italialainen nyrkkeilijä

Oletko kuullut Rocky Marcianosta? Marcianoa pidetään kaikkien aikojen parhaana italialaisena nyrkkeilijänä. Raskaansarjan ottelijana Marciano tunnettiin voimastaan, kestävyydestään ja armottomasta ottelutyylistään.

Hänen uransa parhaat vuodet olivat vuosina 1952-1956. Tänä aikana hän oli raskaan sarjan maailmanmestari. Koko uransa aikana hän ei hävinnyt eikä ottanut tasapeliä raskaansarjan tittelin aikana, ja monet pitävät häntä yhtenä kaikkien aikojen suurimmista italialaisista nyrkkeilijöistä.

Marvin Vettori – MMA

Marvin Vettori on italialainen vapaaottelija, joka kilpailee Ultimate Fighting Championshipin (UFC) keskisarjassa.

Vettori on syntynyt 20. syyskuuta 1993 ja on ottellut ammattimaisesti vuodesta 2011 lähtien. Kesäkuun 14. päivänä 2021 hän on UFC:n rankingissa sijalla 4.

Vettori harjoittelee kuutena päivänä viikossa, ja hänen tyypillinen harjoituspäivänsä on jaettu kahteen jaksoon, joista toinen on aamulla ja toinen illalla.

Hän aloittaa harjoittelun kello 10 aamulla ja harjoittelee tunnin ajan iskutekniikkaansa valmentajansa Rafael Cordeiron kanssa, minkä jälkeen hän harjoittelee painiharjoitteita ja häkkiharjoittelua Mark Muñozin avustuksella.

Toinen treeni on illalla, jolloin treenataan kunto- tai BJJ-harjoittelua, ja se päättyy yleensä kello 22.00.

Yhteenveto

Toivottavasti nautit tästä artikkelista italialaisista kamppailulajiurheilijoista. Suosittelen, että pidät silmällä näitä ottelijoita, koska heidän ottelut ovat yleensä viihdyttäviä ja mukaansatempaavia.

Nämä urheilijat olivat tosin vain muutamia monista lahjakkaista italialaisista taistelulajien harrastajista. Italia on ollut koti joillekin kovimmista ottelijoista, ja se tuottaa edelleen maailmanmestareita eri kamppailulajeissa.

Jos harrastat tai seuraat kamppailulajeja, niin on hyvinkin mahdollista, että osa listan urheilijoista olikin luultavasti jo tuttuja sinulle.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.