Huomioita jalkapalloseurajoukkueen valinnassa

 

 

Jalkapallokokemuksesi laatuun ja todennäköisyyteen, että pystyt pelaamaan urheilua yliopistossa, voi merkittävästi vaikuttaa se seurajoukkue, jossa valitset pelata.

Klubijoukkueellasi oleva näkyvyys ja kontaktit voivat olla hyödyllisiä sinulle tavoitteidesi saavuttamisessa, minkä vuoksi seurajalkapallo on niin olennainen osa prosessia, jolla rekrytoidaan pelaamaan yliopistojalkapalloa. Oikean seuran valinta edellyttää useiden ratkaisevien näkökohtien tasapainottamista, mukaan lukien seuraavat:

 

Raha

Mukaan lukien kaikki, kuten opetuksen, turnausmaksut, univormut ja matkakulut, seurajalkapallo voi olla melko kallista. Kun päätät, mihin klubiin haluat liittyä, on tärkeää ottaa huomioon rahasumma, jonka sinä ja perheesi olette valmiit maksamaan jäsenyyteensä.

Jotkut seurat ovat valmiita auttamaan tarvittaessa taloudellisesti, mutta apua tarjotaan vain joillekin, ja on epätodennäköistä, että se kattaisi kaikkia pelaamiseen liittyviä kustannuksia.

Sitoutuminen

Riippuen joukkueesta ja organisaatiosta, vaaditaan vaihtelevia määriä omistautumista. Kun rekisteröidyt seurajoukkueeseen tai jopa pelisivustoihin, kuten NetBet iin, sinun on pidettävä mielessä, että sinun tulee tehdä kyseisessä seurassa pelaamisesta yksi korkeimmista tavoitteistasi.

On tärkeää löytää seura, joka antaa sinulle enemmän vapautta, jos haluat pelata korkeatasoista jalkapalloa, mutta jos et halua luopua tietyistä asioista, korkealla tasolla pelaaminen vaatii paljon kompromisseja.

 

Sijoitus kilpailussa

Seuraa valittaessa yksi tärkeimmistä näkökohdista on kilpailutaso. Seura järjestää kokeet ikäluokan joukkueelle, ja jos he uskovat sinun olevan tarpeeksi lahjakas, he antavat sinulle paikan joukkueeseen.

Jos sinulle tarjotaan kykyäsi tärkeämpää paikkaa joukkueessa, se voi joko mahdollistaa edistymisen tai haitata saamaasi näkyvyyttä ja peliaikaa. Tämän vuoksi, vaikka olisit tarpeeksi lahjakas ollaksesi joukkueen listalla, ei ole takeita siitä, että näet peliaikaa.

Kun valitset joukkuetta, sinun on otettava tämä huomioon ja keskusteltava valmentajien kanssa peliajan määrästä ja pelin laadusta.

Sijainti

On elintärkeää arvioida yleisiä tavoitteitasi samalla kun päätät, kannattaako ajaa kohtuullinen matka päästäksesi harjoituksiin, koska maantieteellisen sijaintisi rajoista riippuen saatat huomata, että joudut kulkemaan huomattavan matkan päästäksesi harjoituksiin. siellä. Kun olet lukiossa ja vaadit vanhempiasi tai huoltajasi viemään sinut kerhoon ja sieltä pois, sellaisen löytäminen kotisi läheltä on tärkeää, koska sinun on luotettava heihin. Kimppakyydit paikallisten henkilöiden kanssa, jotka ovat myös seuran joukkueessa, on toinen vaihtoehto, joka voi olla hyödyllinen tässä suhteessa.

 

Seuran ja sen valmentajien maine

Jos haluat pelata yliopistojoukkueessa, on erittäin tärkeää osallistua seuran toimintaan ja päästä tutustumaan yliopiston valmentajiin ja partioihin. Jos seuralla ja valmentajalla on hyvä maine, he saattavat saada sinut kontaktiin korkean tason tapahtumiin ja korkeakouluvalmentajiin.

Esimerkiksi kotini lähellä olevassa seurassa on valmentaja, joka on myös college-valmentaja ja värvää tästä seurasta huomattavan määrän collegepelaajiaan.

 

1 vastaus "Huomioita jalkapalloseurajoukkueen valinnassa"

  1. Kirjoitettu: finnish translate Lähetetty: 11.9.2023

    Seuraa valittaessa yksi tärkeimmistä näkökohdista on kilpailutaso. Seura järjestää kokeet ikäluokan joukkueelle, ja jos he uskovat sinun olevan tarpeeksi lahjakas, he antavat sinulle paikan joukkueeseen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *