Voit luoda tilin myös sosiaalisen median tunnuksillasi. Klikkaa alta. :)

Kuva KuvaKuva Kuva Kuva Kuva Kuva

International Muay Boran Academy Suomessa

Muun maailman lajit

Ylipotkijat: JanneM, Mjölnir

Vastaa
Kuvake
Mika
etupotkija
Viestit tässä aiheessa: 11
Viestit: 88454
Lauteille: Joulukuu 2004
Paikkakunta: Tampere
Etulaji: Pilates, HIIT
Sivulajit: Girya, Yin-jooga
Takalajit: Tanglang
Tykännyt: 418 kertaa
Tykätty: 147 kertaa
Viesti:
Kuukauden kynäilijä

International Muay Boran Academy Suomessa

#91

Viesti Mika » heinä 13, 2016, 11.09

En tiedä mitä hakusanoja käytin, kun yritin tuloksetta etsiä Muay Boran -ketjua täältä, mutta näköjään evotin. :D No, nyt nämä ketjut on yhdistetty.

Onpa ikävä kuulla polvestasi... :?

Se on hyvä, että olet löytänyt seuraajan Muay Boranin ruoriin. Toivottavasti hän ja muut jaksavat aina välillä jakaa kuulumisiaan täälläkin. :)
ไม่เป็นไร
Zen, I haz it.

Potki etuja!


Warndan
ilmaanpotkija
Viestit tässä aiheessa: 2
Viestit: 18
Lauteille: Huhtikuu 2016
Paikkakunta: Tampere
Etulaji: Muay Boran
Takalajit: Thainyrkkeily
Tykännyt: 0
Tykätty: 1 kerran

International Muay Boran Academy Suomessa

#92

Viesti Warndan » helmi 8, 2018, 10.56

Mika kirjoitti: Se on hyvä, että olet löytänyt seuraajan Muay Boranin ruoriin. Toivottavasti hän ja muut jaksavat aina välillä jakaa kuulumisiaan täälläkin. :)
Moikka!
Nyt tuli sopiva hetki pysähtyä tänne jakamaan hieman kuulumisia, jotka ovat pitäneet meitä erittäin kiireisinä reilun vuoden ajan :D

Vaikka viime vuonna lopputalvesta jouduttiin treenaamaan sillan alla, tällä hetkellä IMBA Finlandille kuuluu erittäin hyvää!

Siitä kun Samulta vaihtui seuran kapula ja IMBA:n Suomen maaedustajuus minulle, olemme vaihtaneet tiloja nyt pariin otteeseen; ensin vapaaehtoisesti ja sitten vastentahtoisesti.

Ensin halusimme tarjota kasvavalle ja motivoituneelle treeniväellemme enemmän treenitilaa sekä aikasemmat treeniajat kuin mitä meillä oli silloin alivuokralaisena tarjota. Olimme treenanneet aiemmin arkisin klo 20:00-21:30 (Nyt surullisen kuuluisassa Suomen Trikoon rakennuksessa). Löysimme ensialkuun "omat" tilat silloisten tilojen seinänaapurista, josta saimme treenitilaa joku reilu 50% lisää. (Etsimme täältäkin yhteistyökumppaneita uuteen tilaprojektiin.) Nämä tilat olivat kuitenkin pitkän seisonta-ajan sekä lintujen sisäänpäsyn mahdollistavan rikkinäisen ilmanottosuojan johdosta aivan karseassa kunnossa alkuunsa. Yhdessä talkoovoiminen kuitenkin siivosimme salin ja desinfioimme sen lattiasta kattoon. Lisäksi rakensimme kerroksen käytävillä sijaitsevista vanhoista tehdastyöläisten sosiaalitiloista näppärät ja siistit pukukopit käyttöömme. Sekin vaati suurta siivousta sekä uutta maalia. Iso urakka kuitenkin palkittiin, kun jäsenemme rakastuivat uuteen tilaratkaisuun ja aikaisempiin treenivuoroihin. Treenit lähtivät upeasti käyntiin.

Reilu kahden kuukauden kuluttua (maaliskuussa) saimme kuitenkin ilmoituksen kaupungilta, että rakennuksesta on löytynyt asbestia hengitysilmasta ja ovet on lyötävä säppiin jatkotutkimusten ajaksi. Tämä takaisku tuli juuri, kun olimme valmistautumassa esittelemään Muay Borania Nordic Fight Expossa samalla viikolla.

Omista tiloistamme asbestia ei lopulta löytynyt, vaan rakennuksen käytäviltä ja joistain toisista tiloista. Asbestia ei ollut onneksi terveydelle haitallista määrää ainakaan käytävillä ilmassa, mutta se riitti ylittämään viranomaisen määrittämän alarajan. No, tottahan toki jäsenille täytyi saada treenit jatkumaan, joten siirryimme ratinan sillan alle treenaamaan virkistävissä, tilavissa ja valoisissa olosuhteissa (Aamulehden juttu tapauksestamme: https://www.aamulehti.fi/kotimaa/ratinan-sillan-alta-loytyi-asbestista-vapaa-paikka-paluu-onkiniemeen-odotuttaa-viela-24375340/). Nääshallista emme halunneet rukoilla lepakkovuoroja.

Kyllähän tuo ulkoratkaisu söi osalla mieltä aika rankasti. Toiset puolestaan nauttivat ulkona treenaamisesta! Onneksi parin kuukauden kuluttua (huhti-toukokuussa) saimme tiedo, että voimme palata tilapäisesti takaisin Onkiniemeen, mutta lähtö tulisi kuitenkin todennäköisesti kesän lopulla. Oli hieno päästä hetkellisesti takaisin treenaamaan itse vaivalla hankkimiimme ja rakentamiimme tiloihin, mutta olimme sillan alle siirryttäessä alkaneet valmistautua siirtymään jälleen uusiin tiloihin ja kääntämään tilanteen omaksi eduksemme. Toiminnan jatkuvuudelle ja kasvattamiselle tarvitsisimme Onkiniemeä luotettavamman ja vielä paremman ratkaisun.

Laitoin tännekin ilmoitusta yhteistyökumppanin etsinnästä uuteen tilaprojektiin. Onneksi kohtalontoverimme, meille jo aiemmin pitkään tilat tarjonnut Bujinkan Reihan Dōjō lähti mukaan tähän projektiin. Saimme myös Kashima-Shinryūn -seuran mukaan. Yhdessä kalliiden toimitilojen vuokraaminen on paljon realistisempaa ja turvallisempaa kuin yksin. Kartoitimme yhdessä eri tiloja lähinnä ympäri Tampereen keskustaa. Kävimme myös Nekalassakin. Löysimme lopulta tilat Hatanpään valtatie 34:stä, joka osoittautui meille aivan täydelliseksi: 100m2 treenisali, iso sosiaalitila ja sauna. Pääsimme heinäkuun lopussa muuttamaan ja elokuun alussa aloittamaan treenit.

Vaikka jäsenmaksuja jouduttiin nostamaan vuodessa merkittävän paljon, jäsenemme kokevat saavansa entistäkin parempaa vastinetta jäsenmaksuilleen. Jäsenaktiivisuus on hyvä ja treenien ulkopuolella, esimerkiksi saunassa ylläpidetään hyvää yhteisöllistä pössistä!

Nyt etsimme lajin tulevia opettajia ulkopaikkakunnilta. Lähden ensi viikolla Englantiin pidennetyksi viikonlopuksi Lontoon viereen Bedfordiin vetämään avoimen seminaarin sekä aloittamaan uusien opettajien kouluttamisen kamppailu- ja taistelulajikonkareista.

Möyhemmin lisää kuulumisia eri näkökulmista!

Kuvake
Mika
etupotkija
Viestit tässä aiheessa: 11
Viestit: 88454
Lauteille: Joulukuu 2004
Paikkakunta: Tampere
Etulaji: Pilates, HIIT
Sivulajit: Girya, Yin-jooga
Takalajit: Tanglang
Tykännyt: 418 kertaa
Tykätty: 147 kertaa
Viesti:
Kuukauden kynäilijä

International Muay Boran Academy Suomessa

#93

Viesti Mika » helmi 8, 2018, 22.07

Tuollaiset vastoinkäymiset ja eritoten niistä selviämiset kertovat todella paljon teistä, ja samalla noista jää ikuisia hyviä muistoja. Tuo on sitä sitkeyttä, joka palkitaan. :respect:

Omasta puolestani toivotan menestystä Muay Boranille Suomessa. :jepa:
ไม่เป็นไร
Zen, I haz it.

Potki etuja!

Warndan
ilmaanpotkija
Viestit tässä aiheessa: 2
Viestit: 18
Lauteille: Huhtikuu 2016
Paikkakunta: Tampere
Etulaji: Muay Boran
Takalajit: Thainyrkkeily
Tykännyt: 0
Tykätty: 1 kerran

International Muay Boran Academy Suomessa

#94

Viesti Warndan » helmi 9, 2018, 10.53

Kiitos Mika!

Joo, kyllä tässä erittäin lämpimin mielin muistellaan porukalla, mistä on lähetty ja mihin on tultu sekä kuinka fiilis siitä on jäänyt! :)

Haasteita tulee aina, mutta koko ajan on paremmat eväät kääntää ne omaksi eduksemme :-8


Vastaa

Lauteilla

Potkulaisia lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 0 kurkkijaa