Pannu aina kuumana ja pöydissä tilaa. Keskustelua kamppailulajien ulkopuolelta musiikista, elokuvista, kokkaamisesta, autoista ja kaikesta muusta.

Kierrätys

Pannu aina kuumana ja pöydissä tilaa. Keskustelua kamppailulajien ulkopuolelta huumoria unohtamatta. :)

Valvoja: Valvoja

Kierrätätkö?

Paperi
41
18%
Pahvi ja keräyskartonki
37
16%
Lasi
34
15%
Metalli
27
12%
Muovit
13
6%
Biojäte
24
11%
Sähkö- ja elektroniikkaromu
29
13%
Tekstiilit
17
8%
Muuta, mitä?
4
2%
 
Ääniä yhteensä: 226

katar
kylkeenpotkija
Viestit: 1449
Lauteille: Tammikuu 2008
Paikkakunta: Helsinki
Tykännyt: 113 kertaa
Tykätty: 28 kertaa

Kierrätys

Viesti katar »

Mika kirjoitti: heinä 22, 2021, 10.36 @katar, alan asiantuntija tuossa vieressä kertoo, että kunhan muovituotteita ei tungeta toistensa sisään vaikka niin, että muovipulloon ahtaa muovipillejä*, muovit voi vapaasti kierrättää muovikassissa tai ilman.

Muovit joudun kierrättämään kauppojen pihoissa. Onhan siinä aina vähän tetsaamista, koska se aukko on joka paikassa melko pieni, mutta muovi joustaa hyvin. Kotonani minulla on iso jäteastia, jossa on iso jätesäkki, jonka sitten aina otan mukaani. Sehän on päällisin puolin monta kertaa sen aukon kokoinen, mutta pakko on mahtua kun on vihitty.

Kartongit kierrätän muutaman sadan metrin päässä sijaitsevassa kierrätyspisteessä, jossa on iso avolava. Sinne sitten vain heittelen ne. Se on ilmaista.

Kaiken muun saan kierrätettyä kotipihassani.

*Tilasin taannoin metallisia ja silikonisia pillejä, jotka kestänevät loppuikäni. :jepa:
Miten teillä ei ole kartonkikierrätystä taloyhtiössä @mika? Mistä muuten ostit nuo pillit, silikonipillit kiinnostaa myös minua.
Frankly my dear, I don`t give a damn.
Kuvake
Mika
etupotkija
Viestit: 90947
Lauteille: Joulukuu 2004
Paikkakunta: Tampere
Etulaji: Pilates, HIIT
Sivulajit: Girya, Yinjooga
Takalajit: Tanglang
Tykännyt: 527 kertaa
Tykätty: 198 kertaa

Kierrätys

Viesti Mika »

@katar, kun aloitat painamalla at-merkkiä, sinun tulee odottaa että näet pudotusvalikon, josta valitset oikean nimen. Mitä useamman kirjaimen kirjoitat, sen pienemmäksi valikko käy. Pelkkä se at-merkki on vain merkki, vaikka sen perään itse kirjoittaisi oikean nimen, eikä se silloin laukaise sitä nimeämistoimintoa. :)

Asun 13 asunnon taloyhtiössä. Ehkä osakkaat eivät sitten vain ole katsoneet tarpeelliseksi menoeräksi kartonginkierrätysastiaa. Muovihan tulee pakolliseksi jossakin vaiheessa. Soitinkin siitä isännöitsijälle taannoin, mutta hän ei osannut kertoa aikataulua.

Pillit tilasin Saksan Amazonin kautta:Potkulaiset jotka tykkäävät kirjoittajan Mika viestistä:
katar
ไม่เป็นไร
Zen, I haz it.

Potki etuja!

Seuraajat

katar