Oletko miettinyt etupotkijuutta? Potkua tukemalla pääset etupotkijoiden omalle alueelle, jossa asiantuntijat vastaavat kysymyksiin. Lisäksi etupotkijana voit selata Potkua näkemättä yhtään mainosta. Tutustu ja mieti. :)

Suosikkisarjat?

Pannu aina kuumana ja pöydissä tilaa. Keskustelua kamppailulajien ulkopuolelta huumoria unohtamatta. :)

Valvoja: Valvoja

Vastaa
Kuvake
AlexMachine
etupotkija
Viestit tässä aiheessa: 263
Viestit: 6438
Lauteille: Elokuu 2006
Paikkakunta: Vaasa
Etulaji: Nyrkkeily
Sivulajit: Sra, IDPA
Takalajit: Mil Fight, Pekiti Tirsia, Escrima

Suosikkisarjat?

#1726

Viesti AlexMachine »

The Stand, se uusi versio. 1/5 tähteä. Hyvillä näyttelijöillä, luokattomalla käsikirjoituksella ja lähteenä olen kirjan ”raiskaamisella” pilattu. Noin 50 kirjan alusta tiivistettiin pariin muutaman minuutin flash backiin ja sitten loppupuoli kirjasta nopeasti läpi.
The beatings will continue until morale improves.
Kuvake
Pyrkele
kylkeenpotkija
Viestit tässä aiheessa: 16
Viestit: 1999
Lauteille: Huhtikuu 2006
Paikkakunta: Rovaniemi
Etulaji: Tai shin mun
Sivulajit: Pena
Takalajit: Mave

Suosikkisarjat?

#1727

Viesti Pyrkele »

Lasse Candé kirjoitti: helmi 18, 2021, 14.34 Vikings katsottu kokonaan.

Vaikka siinä on melko omintakeinen tunnelma ja sen kautta suuria vahvuuksia, en voi suositella sarjaa. Tämä johtuu siitä että sarja on antiinsa nähden aivan liian pitkä ja iso osa juonikuvioista on epämielenkiintoisia.

Sarjan parhaat puolet omaavat kyllä hyvin suurta meriittiä, niin juonen kuin estetiikan puolesta. Esim. väkivallan estetiikan. Sellaiselle voin tietenkin suositella, joka käyttää sarjoihin paljon aikaa. Koska setti on nähdäkseni melko ainutlaatuista. Mutta ajastaan vähänkään nuukalle en suosittele.

Itselleni sarja on avannut historiaa, vaikka tietenkin onkin tarua. Jonkinlainen tarurunkokin jeesaa. Opettavaisuutta ei ole tietenkään haitannut vieressä istuva uskonnon ope. Sarjassa on uskontokysymykset hienosti yksi teema.

Huonoksi sarjaksi siis harvinaisen hyvä. :D
Aika kova.
Itekki kattonu tuota yhen kauden. Ehkä jatkan jossain väiissä katsomista, mutta nyt on muutakin katottavaa.
Itsellä häiritsi ongelmallisesti tuon sarjan lokaatiot. Jos sarjan Kattegat-kylä on eteläisessä Norjassa, sieltä länteen purjehtiessa pitäisi rantautua skotlantiin. Ja silloinkin tuurilla. Ei tuonne Lindisfarneen, jonne he rantautuivat, koska se on tuossa Tanskan korkeudella.
Jos tämä Kattegat kylä onkin Tanskan länsirannikolla, sieltä kyllä pääsee kivasti britteihin, mutta silloin todennäköisesti ei käytäisi joka vuosi idässä ryöstöretkillä, vaan etelässä. Ja todennäköisesti tuolloin myyttinen länsi (britannia) olisi jo tuttua. Lisäksi ne Kattegatin maisemat ei erityisen tanskalaisia ole.

Nyt olen katsonut Puisto-osastoa ja Snowpierceriä naisen kanssa. Ne on tarpeeksi höpöhöpöä ettei ala ärsyttämään.
Mutta onhan tämä kyllä yhen sortin kommunismia, kun Snowpiercerin jaksot tulee Netflixiin viikon välein.
"Homoläppä on parasta. Ja tissit"
-Pyry Parviainen; Kulttuurivaikuttaja ja älykkö.

Meidät löytää myös instasta https://www.instagram.com/taishinmun/
Kuvake
flammee
etupotkija
Viestit tässä aiheessa: 48
Viestit: 11126
Lauteille: Tammikuu 2005
Paikkakunta: Oulu

Suosikkisarjat?

#1728

Viesti flammee »

Koitin another lifea koska scifi ja katee sackhoff / BSG. Mutta kun woke diversity social justice warrior kama tunkee niin iholle että ei vaan pysty. Star trek discovery oli melkeen yhtä paha. Kun hakemalla koitetaan hakea sellasia asetelmia joissa vahvoilla ovat kyseisen ideologiasuuntauksen sankarihahmot ja porukka käyttäytyy mahdollisimman epäsotilaallisesti ja sitten ne siellä riitelee ihan tyhmistä asioista pissistyyliin ja käsittelee tunteitaan. Babylon 5 on moninkertaisesti vakavampaa, uskottavampaa ja aikuismaisempaa kuin tuollainen ripulip_ska.. Se että on paljon etnisyyksiä, sukupuolia ja seksuaalisuuksia, ei sinänsä välttämättä haittaa, mutta se ei voi olla keskeisessä asemassa, koska se ei teemana kiinnosta pätkääkään. Se on vaikea ymmärtää miten noihin valitaan tollasia täysin lahjattomia tunareita kirjoittamaan helvetin huonoja tarinoita, joista sitten tehdään isolla rahalla sarjoja, kun kuitenkin on aika paljon helvetin hyviä kirjoja, joista varmasti saisi pienellä sovituksella tv-ruutuun melko paljon älyllisempää jälkeä. Tai voisi edes värvätä sellasen semisti hyvän harrastelijakirjailijan, jolla on ideoita, eikä mitään SJW-aktivistia jolle vaan annetaan jokin teema jonka puitteissa kertoo näitä woke-satujaan.

The 100 puoletaan on melko hyvä teiniscifiksi, jossa vastaavat teemat ei hypi silmille ja maailmassa on syvyyttä silleen scifisti.

Viikingit pitäisi katella loppuun, mutta kun en ole vielä saanut aikaiseksi selvitellä että mistä kohtaa se jäi kesken..

Cobra kain kakksokausi meni taas yhdeltä istumalta läpi...
– Lukutaitoinen ihminen ymmärtää, että jos kaksi asiaa on samassa virkkeessä, se ei tarkoita sitä, että ne rinnastetaan keskenään.
Jani Rantalainen
munillepotkija
Viestit tässä aiheessa: 47
Viestit: 516
Lauteille: Heinäkuu 2019
Etulaji: Karate
Sivulajit: Jujutsu, Kenjutsu, Escrima.
Takalajit: Aikido

Suosikkisarjat?

#1729

Viesti Jani Rantalainen »

Aloin taas katsomaan Sharpe nimistä sarjaa joka sijoittuu Napoleonin sotien aikoihin.

Pääosassa Richard Sharpea näyttelee Sean Bean jonka suurin osa tuntee Taru Sormusten Herrasta tai sitten Game of Thronesista. Sharpe on Brittisotilas joka ylenee sarjan aikana kersantista aina korkea-arvoiseksi upseeriksi saakka erilaisten urotekojen kautta.

Tietääkseni sarjaa ei ole koskaan näytetty Suomen televisiossa mutta se löytyy DVD:ltä.
Jani Rantalainen
munillepotkija
Viestit tässä aiheessa: 47
Viestit: 516
Lauteille: Heinäkuu 2019
Etulaji: Karate
Sivulajit: Jujutsu, Kenjutsu, Escrima.
Takalajit: Aikido

Suosikkisarjat?

#1730

Viesti Jani Rantalainen »

Tuli katsottua pari jaksoa yhtä 70-luvun sarjaa ja kyseessä on tällä kertaa Kojak.

Telly Savalas on sarjassa tikkukaramellejä imeskelevä rikosetsivä Theo Kojak joka työskentelee New Yorkissa.

Olen nähnyt joitain jaksoja tästä sarjasta ennenkin ja siinä vierailee tuttuja näyttelijöitä. Päätin vähän virkistää muistia ja katsoa uudelleen.

Who loves ya, baby?
Lasse Candé
etupotkija
Viestit tässä aiheessa: 163
Viestit: 20849
Lauteille: Joulukuu 2007

Suosikkisarjat?

#1731

Viesti Lasse Candé »

Huomasin AM, että meiltä se The Stand jotenkin jäi about 3:n jakson jälkeen. Ei oikein irronnut ja viimeisin näkemämme jakso meni jotenkin ihan ohi.

Siinä tunnelmassa että menee ohi tosin katsotaan nyt toista sarjaa. Behind Her Eyes Netflixiltä. Kahden jakson jälkeen näyttää erikoiselta, mutta jotenkin on ilmassa, että palaset loksahtelevat paikoilleen. Odottelen että tästä tulee hyvä! Vissiin kuuden jakson minisarja. Alun perusteella en suosittele Mikalle. :D
(Viitaten aiemmin käsiteltyyn The Undoingiin, josta Mika ei pitänyt. Ei tää kyllä ihan samanlainen ole, mutta tässä pelataan vahvasti tunnelmalla, kuten myös Undoingissa.)

Katsottiin eka kausi Firefly Lanesta Vähän turhan pitkä kausi sen antiin nähden, mutta siinä on Katherine Heigl ( <3 ) ja aika kiva toteutus, kun käsitellään päähahmojen elämää nuoruudessa, nuorina aikuisina ja nelikymppisinä vaihdellen näiden välillä. Tämä juttu toimii, koska se on laitettu toimimaan.
Atticora
kylkeenpotkija
Viestit tässä aiheessa: 32
Viestit: 1518
Lauteille: Heinäkuu 2013

Suosikkisarjat?

#1732

Viesti Atticora »

^ The Stand (2020) aka tukikohta tuli töllättyä joku aika sitten, kokonaan. En ensin ajatellut mainita, kun ei ole mitään hyvää sanottavaa ja kiukuttelu on muutenkin epäterveellistä. Jotenkin sen sinnitteli läpi kirjan muistoilla, vähän kutinaa mitä milloinkin yritettiin hakea. Välillä vikaa tuntui olevan enemmän ohjauksessa, välillä taas näyttelijöissä. Yleensä enemmän molemmissa ja lisäksi käsikirjoituksessa.
Jokseenkin kuvaavaa on, että joku oli keksinyt, että miten Randall Flaggin smiley-rintanapin ilmehän voi muuttua välittämään katsojalle tämän fiiliksiä: Nyt farkkutakkimiestä harmittaa, kun nyt se taas laskee ihan luikuria. Autuaita ovat ne, jotka jättivät sarjan katsomisen kesken.
Lasse Candé
etupotkija
Viestit tässä aiheessa: 163
Viestit: 20849
Lauteille: Joulukuu 2007

Suosikkisarjat?

#1733

Viesti Lasse Candé »

Tuo Behind Her Eyes, jonka mainitsin Atticoran viestin yläpuolisessani oli kyllä melkoinen. En ollut arvauksessani väärässä. Helkkarin vahva suositus tälle minisarjalle! :jepa:

Ja Atticoran viesti oli viimeinen naula arkkuun The Standille, joka täten jää katsomatta loppuun. Jos kerran AM ja Atticora sanoo sekä me itsekin epäilimme, niin se on sitten luultavasti huono. :D
Kuvake
Mika
etupotkija
Viestit tässä aiheessa: 436
Viestit: 93922
Lauteille: Joulukuu 2004
Paikkakunta: Tampere
Etulaji: HIIT, girya
Sivulajit: pilates, yinjooga
Takalajit: Tanglang
Yhteystiedot:

Suosikkisarjat?

#1734

Viesti Mika »

Ihan kostoksi menin aloittamaan tuon Behind Her Eyesin. 😁 Kahden jakson perusteella vaikuttaa ihan katseltavalta.

Tunnelmaan perustuvat teokset ovat parhaimmillaan huippusuorituksia. Näistä paraatiesimerkkinä mainitsen muutaman vuoden takaisen Rectifyn, jota olen kehunut tässä ketjussa. Tunnelma ei siis ollut The Undoingin ongelma. Sarja alkoi juonella, mutta sitten se lopahti, ikään kuin käsikirjoittajat olisivat lähteneet ryhmäkakalle ja jääneet sinne. Sarja epäonnistui lopussa.

Queen's Gambit oli meistäkin hyvä sarja. Vahva suositus. ♟️
ไม่เป็นไร
Zen, I haz it.

Слава Україні! 🇺🇦

Potki etuja!
Atticora
kylkeenpotkija
Viestit tässä aiheessa: 32
Viestit: 1518
Lauteille: Heinäkuu 2013

Suosikkisarjat?

#1735

Viesti Atticora »

Vähän kiinnosti jo aiemmin ja tarvittava tönäys tuli täältä LC:ltä pari päivää sitten. Eli katsoin myös eilen ekan jakson tätä Behind Her Eyesiä. Pääosan esittäjät on hyviä, sopivan pienillä eleillä heiteltiin ilmaan kysymysmerkkejä - ehkä. Kutkuttavaa.
Jani Rantalainen
munillepotkija
Viestit tässä aiheessa: 47
Viestit: 516
Lauteille: Heinäkuu 2019
Etulaji: Karate
Sivulajit: Jujutsu, Kenjutsu, Escrima.
Takalajit: Aikido

Suosikkisarjat?

#1736

Viesti Jani Rantalainen »

Tänään ajattelin katsoa jälleen 80-luvun BBC Narnia sarjaa.

Sarjassa on loistava alkutunnari ja tunnelma mutta jotkut erikoistehosteet eivät ole valitettavasti kestäneet aikaa. Aslan on kyllä aika cool.

Joka tapauksessa pidän tästä sarjasta.
Kuvake
Pyrkele
kylkeenpotkija
Viestit tässä aiheessa: 16
Viestit: 1999
Lauteille: Huhtikuu 2006
Paikkakunta: Rovaniemi
Etulaji: Tai shin mun
Sivulajit: Pena
Takalajit: Mave

Suosikkisarjat?

#1737

Viesti Pyrkele »

Disney+:n Star-kanavalta löytyi Tuho-osasto.
En tiedä kuinka kauaa tuota katson, mutta mielestäni se oli miellyttävän nyrjähtänyt mutta lämminhenkinen. Ja sairaalamaailma on toki sydäntäni lähellä.
Kunhan voin vain seurata sitä ruudusta
"Homoläppä on parasta. Ja tissit"
-Pyry Parviainen; Kulttuurivaikuttaja ja älykkö.

Meidät löytää myös instasta https://www.instagram.com/taishinmun/
Kuvake
AlexMachine
etupotkija
Viestit tässä aiheessa: 263
Viestit: 6438
Lauteille: Elokuu 2006
Paikkakunta: Vaasa
Etulaji: Nyrkkeily
Sivulajit: Sra, IDPA
Takalajit: Mil Fight, Pekiti Tirsia, Escrima

Suosikkisarjat?

#1738

Viesti AlexMachine »

Shameless (US versio) on 11 kaudessa. Tämä vain jaksa naurattaa. Loistavasti käsikirjoitettu ja tietysti sarjaa kantaa harteillaan loistava William H. Macy.
Katsoin juuri kauden avausjakson ja ikäväkseni täytyy todeta etten enää koskaan voi kuunnella Phil Collinsin In The Air Tonight kappaletta näkemättä silmieni edessä kyseistä kohtausta sarjasta.
Harva sarja jaksaa kantaa näin monta tuotantokautta, mutta Shameless onnnistuu, kiitos käsikirjoittajien ja loistavien näyttelijöiden.
Ohessa linkki.
The beatings will continue until morale improves.
Lasse Candé
etupotkija
Viestit tässä aiheessa: 163
Viestit: 20849
Lauteille: Joulukuu 2007

Suosikkisarjat?

#1739

Viesti Lasse Candé »

Mika kirjoitti: helmi 24, 2021, 11.25 Ihan kostoksi menin aloittamaan tuon Behind Her Eyesin. 😁 Kahden jakson perusteella vaikuttaa ihan katseltavalta.

:D

Kun tuossa sanot tunnelman lopahtamisesta Undoingissa, ei ole tuota vaaraa Behind Her Eyesissa, mutta siinä kyllä tarina etenee uusille urille parikin kertaa. Sarja paketoidaan niin hienosti, että tämä on sellaista eeppisyyttä että harvoin tulee vastaan. :o



Kuuleeko AM?
Atticora
kylkeenpotkija
Viestit tässä aiheessa: 32
Viestit: 1518
Lauteille: Heinäkuu 2013

Suosikkisarjat?

#1740

Viesti Atticora »

Minä en kyllä pitänyt Behing Her Eyesin, öö, käännekohtaa kovin onnistuneena. Vähän joopatijoo maku tuli siitä. Makunsa kullakin, sanoi musti. Oikein hyvä ja katselemisen arvoinen oli sarja tuo.
Vastaa

Lauteilla

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei potkulaisia ja 153 kurkkijaa