Oletko miettinyt etupotkijuutta? Potkua tukemalla pääset etupotkijoiden omalle alueelle, jossa asiantuntijat vastaavat kysymyksiin. Lisäksi etupotkijana voit selata Potkua näkemättä yhtään mainosta. Tutustu ja mieti. :)

Botit piilotettu

Keskustelua Potkun kehittämisestä sekä ohjeita laudan käyttämiseen

Valvoja: Valvoja

Vastaa
Kuvake
admin
tekninen ylläpito
Viestit tässä aiheessa: 1
Viestit: 1084
Lauteille: Joulukuu 2004
Yhteystiedot:

Botit piilotettu

#1

Viesti admin »

Potkussa vierailee useita botteja koko ajan. Tilastonäkymistä botit on nyt piilotettu (muilta kuin ylläpitäjiltä) viemästä turhaan tilaa. Tiedä kuitenkin että viestit indeksoidaan nopeasti, mikä on hyväksi varsinkin niille, jotka markkinoivat lajejaan Potkussa ja haluavat sitäkin kautta näkyvyyttä hakukoneissa.

Tällä hetkellä bottitilanne on alla olevan kaltainen, jollainen se on kutakuinkin joka päivä. Osa boteista vierailee Potkussa vähän harvemmin, mutta esimerkiksi Googlen botit ovat asuneet Potkun sivuilla jo liki 15 vuotta poistumatta lainkaan.

Botit: ADmantX, AdsBot [Google], AhrefsBot, Bing [Bot], dlvr.it/1.0, FaceBook [Linkcheck], Google [Bot], Google Adsense [Bot], Google Search Appliance, GrapeshotCrawler, linkdexbot/2.0, magpie-crawler, Majestic-12 [Bot], omgili, proximic, SemrushBot, Seznam [Bot], Sogou [Bot], Tbot, YandexBot
Vastaa

Lauteilla

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei potkulaisia ja 29 kurkkijaa