Nyt voit liittyä etupotkijaksi näppärästi ja nopeasti PayPalin kautta tästä linkistä. Tukemalla Potkua pidät sivustoa pystyssä. :)

Kuva

Hanmoodo 30 vuotta Suomessa

Korealaiset lajit

Valvoja: Valvoja

Vastaa
Kuvake
Eizei
munillepotkija
Viestit tässä aiheessa: 1
Viestit: 811
Lauteille: Huhtikuu 2006
Paikkakunta: Jyväskylä
Tykännyt: 142 kertaa
Tykätty: 149 kertaa

Hanmoodo 30 vuotta Suomessa

#1

Viesti Eizei » marras 25, 2019, 11.54

Tervehdys!

Eilen pidettiin Suomen Oriental Moo Do -liiton ja paikallisen seuran järjestämänä Hanmoodon 30-vuotisjuhlaleiri Seinäjoella. Kamppailusali täyttyi noin viidestäkymmenestä harrastajasta yhdestätoista seurasta ympäri Suomea.

Leirin opetuksesta vastasivat Janne Harju 3.dan, Mikko Anttila 2.dan ja Antti Junikka 3.dan. Junioriosaston toiminnasta vastasi Piia Kurki 2.dan.

Leirillä treenattiin jämäkkä parituntinen itsepuolustusasioita ja toinen mokoma otteluasioita. Kolmannessa setissä kuunneltiin osallistujien ääntä ja päädyttiin keskittymään kehonhuoltoon ja monipuoliseen liikeharjoitteluun.

"Suomihanmoodo" perustettiin vuonna 1989 Etelä-Korealaisen Young Sukin (nyk. 8.dan) toimesta. Myös leirillä oli riveissä aivan lajin alkumetreiltä mukana aktiivisesti toiminutta sakkia.

Meno oli jämäkkää ja tästä on hyvä polkaista käyntiin seuraavat 30 vuotta Hanmoodoa.

Leirille osallistuneita daneja:
Kuva

Koko hilpeä sakki:
Kuva

Vanhat ja nuoremmat "parrat": Jori Pisilä 3.dan (aloitusvuosi 1996), Jouko Heinonen 3.dan (aloitusvuosi 1989), Antti Junikka 3.dan (aloitusvuosi 1998), Mikko Anttila 2.dan (aloitusvuosi 1990) ja Janne Harju 3.dan (aloitusvuosi 1990)
Kuva
Potkulaiset jotka tykkäävät kirjoittajan Eizei viestistä:
Mika
Antti Junikka
Boreal Hanmoodo 4.dan
Haedong Kumdo 3.dan


Vastaa

Lauteilla

Potkulaisia lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 2 kurkkijaa