Voit luoda tilin myös sosiaalisen median tunnuksillasi. Klikkaa alta. :)

Kuva KuvaKuva Kuva Kuva Kuva Kuva

MilFIght -perustekniikkaleiri 15.-16.9. Vaasassa

Näytökset, kurssit, leirit, seminaarit, kilpailut, harjoittelukaveria etsitään jne.

Ylipotkija: JanneM

Vastaa
Filipino
reiteenpotkija
Viestit tässä aiheessa: 1
Viestit: 353
Lauteille: Helmikuu 2005
Tykännyt: 2 kertaa
Tykätty: 4 kertaa

MilFIght -perustekniikkaleiri 15.-16.9. Vaasassa

#1

Viesti Filipino » syys 7, 2018, 12.42

MILFIGHT PERUSTEKNIIKKALEIRI aloittelijoille pidetään Teeriniemen judosalilla (Joutsenenkatu 9) 15.-16.9. Aikaisempaa kokemusta kamppailusta ei tarvita. Tapahtuma oikeuttaa myös kahteen rinnasteiseen kertausharjoitusvuorokauteen. Ilmaista majoitustilaa löytyy MPK:nn toimitiloista, josta löytyy myös keittiö ja suihku.

Leirin jälkeen on mahdollista jatkaa harjoittelua neljä kertaa viikossa 28.12. saakka. Harjoitukset sopivat erinomaisesti myös naisille ja turvallisuusalalla toimiville. Viikkoharjoitukset kestävät 1,5 tuntia kerrallaan ja teemat ovat; maanantai klo 20.00 matto, keskiviikko klo 20.00 itsepuolustus ja pysty, perjantai klo 18.00 matto ja sunnuntai klo 17.30 itsepuolustus ja pysty. Kunto, kamppailutaito ja kyky puolustaa itseään kasvavat takuuvarmasti!

Mikäli viikkoharjoitteluun ei ole mahdiollsiuus osallistua, toimii leiri tutustumisena MilFight treenimetodiin. Tarkempi info ja linkki ilmoittautumiseen ohessa; https://www.mpk.fi/Koulutuskalenteri/Tutustu-tarkemmin/id/92915
Sinulla ei ole tarvittavia oikeuksia nähdäksesi tämän viestin liitetiedostoja. Ole hyvä ja rekisteröidy tai kirjaudu sisään.


Vastaa

Lauteilla

Potkulaisia lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 2 kurkkijaa