Etsitkö kamppailuharrastusta? Aloita suoraan tästä uusi aihe valmiiden kysymysten kanssa ja odota, kun konkarit vastaavat sinulle. :boxing2:

Kisahalli

Kamppailu-urheilulajit eli BJJ, MMA, nyrkkeily, paini, potkunyrkkeily, thainyrkkeily jne.

Valvoja: Valvoja

Kuvake
admin
ylläpito
Viestit: 946
Lauteille: Joulukuu 2004
Tykännyt: 6 kertaa
Tykätty: 22 kertaa

Kisahalli

Viesti admin »

Matto eli kamppailu-urheilulajien painilajien keskustelualue ja Kehä eli kamppailu-urheilulajien pystylajien (ml. MMA) keskustelualue ovat nyt samaa aluetta. Äänestys yhdistämisestä on täällä.

Voit käyttää omaa harkintaasi sen suhteen, aloitatko jonkin aiheen täällä vai jollakin lajialueella. Tällainen rajatapaus voisi olla esimerkiksi "Judon ja budon väliset yhteydet", jolloin mahdollisesti Dojo olisi otollisempaa maaperää keskustelulle. Myös esimerkiksi Taekwondon ja Taekwon-Don osalta vastaavia valintoja voi tehdä. Joka tapauksessa saat itse vapaasti päättää, mikä alue aloittamallesi keskustelulle on sopivin. Valvojat voivat tarvittaessa neuvoa ja auttaa.

Muista kuin kamppailu-urheilulajeista keskustellaan lajikohtaisesti lajin oman kategorian alueella tai yleisempänä, useampia lajeja koskevana keskusteluna Saunassa. Jos et ole varma, onko jokin laji kamppailu-urheilulaji, ota toki yhteyttä Valvojaan.
Lasse Candé
etupotkija
Viestit: 18960
Lauteille: Joulukuu 2007
Tykännyt: 642 kertaa
Tykätty: 341 kertaa

Kisahalli

Viesti Lasse Candé »

Katsoin, että mikäs ketju tänne on avattu kisiksestä. :D

Töölön kisahalli on tosiaankin varsinkin helsinkiläisille hyvin tuttu käsite. En kyllä osaa ehdottaa toista nimeä, enkä toisaalta tiedä onko tämä ongelmakaan.
Tjolahoppsan, din jävel.
- John McClane

Lassen treenituumailuja fiiliksen mukaan

Seuraajat

Kuvake
admin